Altyapıya göre internet hızları normal mi?

@EkmekArasiHDD, anladım hocam. Santral dolabina 308 metre yazıyor. Peki ben ekipleri arayıp bu durumu düzeltseler bile alacağım maksimum 39 Mbps mi?
Normalde sorun yoksa ve kablo yüzünden bir sorun ortaya çıkmıisa bu mesafede genelde 55-65 Mbps ortalama alabilirsiniz. Tabi bu durum dolap yoğunluğuna da bağlı ama genel anlamda evet daha iyi hızlar alabilirsiniz. Düzeltilirse bu sorunuza fiziksel kapasiteniz yanıt verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
belki işine yarar

Farklı ISS geçsem bu sorun çözülecek mi? Buna daha yeni geçtim.

Screenshot_2024-08-31-15-36-35-946_com.miui.gallery.jpg

Binadaki dolap bu şekilde.

Normalde sorun yoksa ve kablo yüzünden bir sorun ortaya çıkmışsa bu mesafede genelde 55-65 Mbps ortalama alabilirsiniz. Tabi bu durum dolap yoğunluğuna da bağlı ama genel anlamda evet daha iyi hızlar alabilirsiniz. Düzeltilirse bu sorunuza fiziksel kapasiteniz yanıt verir.
Fotoğrafını attığım dolap nasıl hocam? Bir de sorunun içerde mi yoksa dışarıda mı olduğunu nasıl tespit edebiliriz?

Farklı ISS geçsem bu sorun çözülecek mi? Buna daha yeni geçtim.
Çözülmez. Fiziksel bağlantın neyse A firmasında da bu olur B firmasında da.

Fotoğrafını attığım dolap nasıl hocam? Bir de sorunun içerde mi yoksa dışarıda mı olduğunu nasıl tespit edebiliriz?
Bunun için ekibin gelip cihazla ilk evden, sonrasında kutudan ölçüm yapmaları gerekir. Eğer 2 yerde de sorun varsa dolaptan kutuya gelen kablo sorunlu olabilir.

Binadaki dolap bu şekilde.
Kutu durumu öyle acayip karışık değil ancak yine de ilerisi çok iç açıcı gelmiyor. Klasik olarak sadece porta kabloları çakıp eve doğrudan çekiyorlar.

Pano nispeten düzgün sayılır. Mesela mavi-beyaz kısımda elektrik bandıyla yapılmış bir ek var. O hat sizin mi bilmiyorum. Sizinse o kısmı YAK-1 ile elden geçirin derim.

Kabloların kalitesi orta halli bu deneli CRC vs. yapmamalı. Diğer kablolar da ek yok gibi duruyor. Hattınızda bu şekilde elektrik bandıyla vs. yapılmış ekler varsa önce onlardan kurtulun derim.

Peki disaridaysa TT ekibi çözer mi yoksa çözerken beni daha mı çok mağdur eder? TT'nin bu durumlara karşı yaklaşımını biliyor musunuz?
Bu durumda düzeltmekle yükümlüler hocam. Kullanıcıların sorumluluğunda olduğu kısım dolaptan kutuya gelen dış hat. Kutudan ev içine giden hattan kullanıcılar sorumludur.

Bu durumda düzeltmekle yükümlüler hocam. Kullanıcıların sorumluluğunda olduğu kısım dolaptan kutuya gelen dış hat. Kutudan ev içine giden hattan kullanıcılar sorumludur.
Sağ olun hocam. 1 yıllık ön ödeme yapacağım da 35lik veya 100lük paketler var. Ben 100lük olanı alayım yine. Düzeltirlerse işime gelir. Pek de fiyat farkı yok zaten.

Herkese çok teşekkür ederim. Ben ISS ile iletişime geçeyim, onlar TT'ye bildirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı