AM4 işlemci için kule tipi soğutucu önerisi

Arctic MX-4 almayı düşünüyorum ayriyeten

Gereksiz masraf olacaktır. Soğutucuya sürülü veya içinden çıkan macun minimum 6 ay götürür seni. Örneğin ID-Cooling SE 224-XT aldığımda içinden 1 gramlık macun tüpü çıkmıştı ve soğutma performansı olarak MX-4'ten bile iyi diyebilirim.

SE-214-XT'den tüp mü çıkıyor sürülü mü çıkıyor emin değilim fakat bu markanın macunu sağlam.

Arkadaşın belirtmesi üzerine ürünlerin sitelerinde yazan teknik özelliklere göre ID cooling 10Cfm daha fazla fan değeri sunuyor. @kino dediği gibi SE-214-XT stok macun ile de tercih edilebilir.

@Hextazen kutu içeriğinde bir macun görünmüyor ve buradaki videoda da herhangi bir sürülü macun yok ve MX4 kullanıyorlar. Gelbura güvenilir ben kendi soğutucumu oradan aldım lakin SE-214-XT için macun almak şartmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Hextazen kutu içeriğinde bir macun görünmüyor ve buradaki videoda da herhangi bir sürülü macun yok ve MX4 kullanıyorlar. Gelbura güvenilir ben kendi soğutucumu oradan aldım lakin SE-214-XT için macun almak şartmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam perfan ile aralarında dramatik bir fark olur mu? Başım ağrısın istemiyorum bilmediğim yerden alıp da.

Gelburadan bugün SE224XT siparişin geldi. Sitenin güvenilir olduğunu düşünüyorum. Sanırım Türkiye'deki idcooling distirübitörü kendileri ve sadece idcooling ürünlerini orada bulabilirsin. Perfan gibi marka sadece marka basılmış ürünler fason veya düşük kalite ürün olabilir ve sonrasında sana problem çıktığın muhattabın olmayabilir. Gelbura da karşında düzgün bir muhatap var sosyaldaki birçok kişinin oradan aldığını gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı