AM4 Socket İşlemci Fanı Öneri

• Konuyu başlatan CX571
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.948

CX571

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar,
İşlemcim için yeni bir fan almak istiyorum. Bütçe:150 Min. Max:200
Aşağıda sıraladığım fanlar bütçeme uyuyor ama kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Bunlardan daha iyi fiyatıda uygun dediğiniz fanları linkle koyarsanız çok sevirinim.

1- Dark Freezer X94RD, 2x92mm 4pin PWM Kırmızı Led Fanlı, 4xIsı Borusu, Direkt Kontak AMD Ryzen AM4 ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX94RD) | Teknobiyotik

2- RAMPAGE WIND CHILL-200 120MM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

3-https://www.teknobiyotik.com/silverstone-kr02-9-2cm-fan-intel-ve-amd-uyumlu-islemci-sogutucu-sst-kr02.html

4- Dark Freezer X120R, 12cm Kırmızı LED'li, Intel & AMD Uyumlu, 4pin PWM Fanlı, Direkt Kontak, Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX120R) | Teknobiyotik

Be Quite! BK008 işlemci soğutucusunu kullanıyorum kendi bilgisayarımda. Gayet memnunum. Sormak istediğiniz soru varsa alabilirim.

Düzenleme
Ben 160 TL'ye almıştım ürünü şuan fiyatı epey yükselmiş. Bütçenizi aşıyor.

Be Quite! BK008 işlemci soğutucusunu kullanıyorum kendi bilgisayarımda. Gayet memnunum. Sormak istediğiniz soru varsa alabilirim.

Düzenleme
Ben 160 TL'ye almıştım ürünü şuan fiyatı epey yükselmiş. Bütçenizi aşıyor.
Boşta ve yük altında sıcaklık değerleriniz nedir? Ses durumu nasıl kaç desibel?

Boşta ve yük altında sıcaklık değerleriniz nedir? Ses durumu nasıl kaç desibel?
Tamamen boştayken 32-35 derece aralarında. Chrome, BlueStacks vb açıkken 40 derece. Oyun içi maksimum 63 derece gördüm. Prime 95 ile test ettiğimde 69 derece.

Arkadaşlar merhaba,
İşlemci fanını aldım ve 1 gün test etme imkanım oldu. Aşağıda linkini bırakıyorum. Muazzam soğutma var stock soğutucuya göre çok üstün. Kule tipi olduğu için resimlere aldanmayın fan beyağı büyük. İleride 120'lik fan alınıp diğer kısmınada takılabiliyor. Intel ve AMD aparatları ve termal macun içinden çıkıyor.

Arkadaşlar merhaba,
İşlemci fanını aldım ve 1 gün test etme imkanım oldu. Aşağıda linkini bırakıyorum. Muazzam soğutma var stock soğutucuya göre çok üstün. Kule tipi olduğu için resimlere aldanmayın fan beyağı büyük. İleri de 120'lik fan alınıp diğer kısmınada takılabiliyor. Intel ve AMD aparatları ve termal macun içinden çıkıyor.

Sıcaklık değerlerini de paylaşmanız mümkün mü? AIDA64 ya da başka bir yazılım ile boşta ve yük altında kaç derece merak ettim.

Teşekkürler. Stok soğutucudan pek farkı yokmuş.
Tek farkı ses. Arkadaşımda stok soğutuculu hali var sistemin yanında duyulmuyor. Bu arkadaşın yüzde yüzde çalışırken bile sesini duymuyorum.

Tek farkı ses. Arkadaşımda stok soğutuculu hali var sistemin yanında duyulmuyor. Bu arkadaşın yüzde yüzde çalışırken bile sesini duymuyorum.

Aaa evet, kesinlikle. Bende de stok soğutucu var. Silence modunda sıkıntı yok. Yük altında performans modunu açınca sinir bozucu gerçekten de gürültülü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı