AM4 işlemci fanı braketi nasıl takılır?

ksaasta

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçenlerde işlemci fanımın çalışmadığını görüp temizlemek için braketleri falan söktüm komple. Fanı temizledim (hala çalışmıyor) ama braketleri bir türlü takamıyorum, yerine koyup vidayı çeviriyorum ama boşa dönüyor ne yapacağım.
Bir de bendeki işlemci fanı bozuldu acil yeni almam gerekiyor önerebileceğiniz işlemci fanı varsa söyleyin.
Anakart-A520M k
İşlemci-AMD Ryzen 3 4100/AM4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuda bir şey diyemeyeceğim ama cooper 6 ya kadar çıkmışken az daha ver dediğim ürünü al veya https://www.akakce.com/islemci-sogu...tipi-sogutucu-dkccx123-fiyati,1120954148.html bu ürün indirimde ve kaliteli.

Tamamda 1 fanlı soğutucu 3 fan artı bakır borulu falan filan dan iyi midir ki. Zaten işlemcim çok iyi değil Ryzen 5 5600'e geçesim var ama şu an zaten bir Valorant falan oynuyorum fazlasıyla işimi görmez mi cooper6 kasaya sigacagini bilsem söylerim.Bu akşam sipariş etcem de cok kararsizim bu kasa boyunu fln nadil olçeceğim

Tamamda 1 fanlı soğutucu 3 fan artı bakır borulu falan filan dan iyi midir ki. Zaten işlemcim çok iyi değil Ryzen 5 5600'e geçesim var ama şu an zaten bir Valorant falan oynuyorum fazlasıyla işimi görmez mi cooper6 kasaya sigacagini bilsem söylerim.Bu akşam sipariş etcem de cok kararsizim bu kasa boyunu fln nadil olçeceğim
Tozlara aldırış etme fanı soyliyim temizligini yapcam

Tozlara aldırış etme fanı soyliyim temizligini yapcam

Kasanın içini atıcaktımda yüklenmedi nedense.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı