Bütçe olarak fazla para vermek istemiyorum. O yüzden B serisi kaliteli bir anakart önerirseniz sevinirim.
Bunlardan biri olabilir.
![]()
Biostar B650M-Silver AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Biostar B650M-Silver AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Gigabyte B650M K AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gigabyte B650M K AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Asus Prime B650M-K AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Asus Prime B650M-K AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
B serisi anakart bakıyorum hocamYaşadığım sorunlardan dolayı AMD işlemci konusu sorgular oldum.
Asrock X670E Wifi yerine , 1000 TL fazla verip , MSI X670E Tomahawk Wifi satın aldım.
Ram Konu gözümü en çok korkutan konuydu fakat ilginçtir Ram'ler hatasız çıktı.
Patriot Viper Venom DDR5 32GB (2 x 16GB) 7000MHz UDIMM Masaüstü Oyun Bellek KIT - PVV532G700C32K
BIOSTAR veya Gigabyte tercih edebilirsiniz. Youtube'da incelemeleri mutlaka vardır.B serisi anakart bakıyorum hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.