MSI MAG X870 Tomahawk WIFI AMD X870 8400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI MAG X870 Tomahawk WIFI AMD X870 8400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
MSI Mpg B650 Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B650 Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B650 Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 12.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.985,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bir gönderide buna sorunlu demişler doğru mu bilmiyorum yoksa bende buna karar vermiştim.
Hocam bir gönderide buna sorunlu demişler doğru mu bilmiyorum yoksa bende buna karar vermiştim.
Önerinize bakacağım teşekkürler.
Bildiğime göre X serisi daha iyi sizce bu 3 anakarttan en iyisi hangisi?
Yorumları iyi hocam. 15-16ya başka X870 alınmaz benim gözümde. Ne ararsanız var bu anakartta.
X870e Aorus hepsinden daha iyi. X870 anakartlar yenilenmiş B650e anakartlardır. X870e ise yenilenmiş X670E anakarttır. O yüzden segment farkı var. X870e (Extreme) anlamına geliyor. En dolu versiyon yani.
Buradan da görebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2404606
Sipariş vermeyi düşünüyordum ama hata kodları veriyormuş yoksa özellikleri güzel yine de sorun çoksa bilemiyorum.
Peki bir sorunu var mıdır ben hep ASUS kullandım Gigabyte iyi marka ancak anakartta nasıllar bilmiyorum.
Sipariş vermeyi düşünüyordum ama hata kodları veriyormuş yoksa özellikleri güzel yine de sorun çoksa bilemiyorum.
Peki bir sorunu var mıdır ben hep ASUS kullandım Gigabyte iyi marka ancak anakartta nasıllar bilmiyorum.