AM5 anakart önerisi

Bilgim yok hocam. Gigabyte Aorus en tepe anakart modellerinden. Bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz ama şahsi düşüncem o kadar üst seviye bir anakartın gereksiz olduğu yönünde.

Bencede çok üst düzeye gerek yok ama uzun seneler gitmesi için 15k ya kadar çıkacağım daha ucuza kaliteliler varsa önerilerinizi alabilirim.

Fiyat performans anlamında en iyisi bu gibi duruyor ama auorus da güzel görünüyor çok kararsız kaldım.

Tomahawk serisi giriş seviye değil orta-üst seviye ama düz X870 alt seviye oluyor. Yani X870E'ye göre alt seviye yanlış anlaşılmasın.

Gigabyte 4070 Super yerine ASUS 4070 almak gibi bir şey bu.

Yani almışken e olanından al diyorsun peki 670Xe olarak daha uyguna var mı bildiğiniz ya da 670Xe ve 870Xe arasında uçurum bir fark var mı?

Bencede çok üst düzeye gerek yok ama uzun seneler gitmesi için 15k ya kadar çıkacağım daha ucuza kaliteliler varsa önerilerinizi alabilirim.

Fiyat performans anlamında en iyisi bu gibi duruyor ama auorus da güzel görünüyor çok kararsız kaldım.

F/P olarak Aorus daha iyi. 13K bütçeye çıktıysan 2K daha koy Extreme al.

F/P olarak Aorus daha iyi. 13K bütçeye çıktıysan 2K daha koy Extreme al.

Fiyat olarak sizce düşer mi yükselir mi sistemi yavaştan topluyorum önden işlemci ve anakart alayım dedim ama işlemciyede şu an çok yazmışlar olması gerekenden fazla fiyatı ve bugün gördüm düşme ihtimali varmış ama işte emin olamıyorum.

Yani almışken e olanından al diyorsun peki 670Xe olarak daha uyguna var mı bildiğiniz ya da 670Xe ve 870Xe arasında uçurum bir fark var mı?

Burada farklar var.
X670E olarak bunu öneririm.

Burada farklar var.
X670E olarak bunu öneririm.

Tamam teşekkürler aralarından gözüme çarpanlar auorus ve Tomahawk sanırım kimse ASUS önermedi gereksiz pahalı sanırım :)

Tomahawk bileşen kalitesi + tasarım konularında efsane anakarttır hocam, kesinlikle pişman olmazsın.

Tamam hocam 2 modelden birini seçeceğim diğerinin e olması yüzünden ona daha yakınım sanırım teşekkürler cevap için.

Tamam teşekkürler aralarından gözüme çarpanlar auorus ve Tomahawk sanırım kimse ASUS önermedi gereksiz pahalı sanırım :)

Tamam hocam 2 modelden birini seçeceğim diğerinin e olması yüzünden ona daha yakınım sanırım teşekkürler cevap için.

1 ay beklerim dersen X870e Tomahawk aynı paraya satılıyor. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı