AM5 anakart önerisi

Hocam BIOS ayarları filan arayüzü olsun her şeyi olsun MSİ PRO X870-P kullandığım için bu zamana kadar yeniden

MSI MAG X870 TOMAHAWK bunu almaya karar verdim seni de çok yordum hakkını helal et Değerli Marix Hocam bunu alırsam da çok rahat her işlemciyi kaldırır ve sorunsuzca ekran kartım filan olsun diğer bileşenler ile çalışır mı ?​

Hocam siyah+beyaz güzel duruyor lakin bu attığın anakartın beyazı da çok güzel ama bilemedim bu attığın anakartta cmos tuşu yok mesela teknoloji olarak geride kalmış geldi bana.
BİOS olarak basit mi kullanımı MSİ gibi ?

@Marix Hocam Aorus aldım beyaz olanı sıvı soğutucum arctic liquid freezer III 360Mm ile uyumlu dimi ? Sana güvendim ve satın aldım beyaz sistemime herkes çok beğeniyor .

Son düzenleme:
CMOS tuşu önemsiz, içinize sinen kartı alın.

Hocam Aorus aldım beyaz olanı sıvı soğutucum Arctic Liquid Freezer III 360mm ile uyumlu değil mi? Sana güvendim ve satın aldım beyaz sistemime herkes çok beğeniyor.

Bende olsam onu alırdım, sıvı soğutma ile ne bakımdan uyumunu soruyorsunuz?

CMOS tuşu önemsiz, içinize sinen kartı alın.

Bende olsam onu alırdım, sıvı soğutma ile ne bakımdan uyumunu soruyorsunuz?
Hani montaj sırasında filan sorun yaşatmaz dimi Hocam ?

Bana güvenecek bir şey yok, kendini kanıtlamış taş gibi kart, insanlar 4000 TL'lik kartla sistem topluyor, hayırlı olsun.

İlk işiniz BIOS güncellemek olsun.
R9 9900X işlemcimi takıp çalıştıramaz mıyım direk hocam ? Açıldığında PC öyle güncellesem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…