Hocam diyelim ki sistemim beyaz olmasaydı
Aorus Elite almaya karar verdim gibi Amazon.com.tr Bunu önermiştin dimi Değerli Marix Hocam ?Her türlü Aorus Elite.
Renk fark etmez, bayağı iyi kart.
Baskı uygulamıyor hocam ama montaj sırasında öyle yaparımEvet, X870 Aorus Elite ice.
İkinci montajda pompa kablolarını şu hizadan arkadan dolandırın, olmamış, takıldım oraya.
Eki Görüntüle 2620989
Neden peki her türlü bu anakart modelini önerdin hocam? Pek anakartlarda bilgim yok vallahi yabancıyım.
Hocam benim ramlerim bu G.Skill Trident Neo RGB F5-6000J3040G32GX2-TZ5NR 64 GB (2x32) DDR5 6000 MHz CL30 Ram Fiyatları ve Özellikleri Destekler mi Msi Tomahawk alırsam destekler mi veya Aorus Elite İce alırsam destekler mi Dual channel olarak yani anakart destek sitesinde yazıyor mu sana zahmet bir araştırırsan çok mutlu edersin beni valla.Baskıdan değil görüntüden dolayı.
Kalite olarak kendini ispatlamış bir kart, görünüm olarak güzel, çalıştıramayacağı işlemci de yok, ne ararsanız var, kullananlar çok memnun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.