AM5 anakart önerisi

Destek listesinde yazmasına gerek yok, çünkü orası destek değil test edilmiş bellek listesi, bir önemi yok.

Bu RAM'ler tüm AM5 anakartlarda çalışır.

BIOS'u güncel tutacaksımız AM5 sistemde, ilk başlarda RAM'ler çok sıkıntı çıkarıyordu sonradan çözdüler.
Hocam BIOS ayarları filan arayüzü olsun her şeyi olsun MSİ PRO X870-P kullandığım için bu zamana kadar yeniden

MSI MAG X870 TOMAHAWK bunu almaya karar verdim seni de çok yordum hakkını helal et Değerli Marix Hocam bunu alırsam da çok rahat her işlemciyi kaldırır ve sorunsuzca ekran kartım filan olsun diğer bileşenler ile çalışır mı ?​

@Bravdo, çalışır sıkıntı olmaz ama ilk çıktığında sorun yaşayanlar olmuştu bu seride.

Siyah olacaksa yine bunu öneririm.

Hocam siyah+beyaz güzel duruyor lakin bu attığın anakartın beyazı da çok güzel ama bilemedim bu attığın anakartta cmos tuşu yok mesela teknoloji olarak geride kalmış geldi bana.
BİOS olarak basit mi kullanımı MSİ gibi ?

@Marix Hocam Aorus aldım beyaz olanı sıvı soğutucum arctic liquid freezer III 360Mm ile uyumlu dimi ? Sana güvendim ve satın aldım beyaz sistemime herkes çok beğeniyor .

Son düzenleme:
CMOS tuşu önemsiz, içinize sinen kartı alın.

Hocam Aorus aldım beyaz olanı sıvı soğutucum Arctic Liquid Freezer III 360mm ile uyumlu değil mi? Sana güvendim ve satın aldım beyaz sistemime herkes çok beğeniyor.

Bende olsam onu alırdım, sıvı soğutma ile ne bakımdan uyumunu soruyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı