mozeeb
Hectopat
Çevremdeki insanların aklıma girmesi nedeniyle AM5 sistem toplamaya karar verdim. (belirli bir bütçem yok önerilen parçalara göre bütçemi ayarlayacağım)
Aklımdaki parçalar şöyle:
İşlemci olarak:
www.akakce.com
www.akakce.com
RAM olarak:
Anakart konusunda çok kararsızım açıkçası a serisi almak istemiyorum. İleride parçalarını upgrade edebileceğim bir anakart arıyorum. Colorful B650M var aklımda bir tek.
Ekran kartını şu an idarelik bir şey alıp takacağım yazın değiştireceğim. RTX 4070 Super düşünüyorum önerilere açığım.
PSU olarak ne tercih etmeliyim kaç W yeterli olur? Link atarsanız çok memnun olurum.
Kasa: Akvaryum kasa almak istiyorum ancak mesh kasa da olur önerilerinizi bekliyorum yine bunda da.
Aklımdaki parçalar şöyle:
İşlemci olarak:

AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!

AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
RAM olarak:
Anakart konusunda çok kararsızım açıkçası a serisi almak istemiyorum. İleride parçalarını upgrade edebileceğim bir anakart arıyorum. Colorful B650M var aklımda bir tek.
Ekran kartını şu an idarelik bir şey alıp takacağım yazın değiştireceğim. RTX 4070 Super düşünüyorum önerilere açığım.
PSU olarak ne tercih etmeliyim kaç W yeterli olur? Link atarsanız çok memnun olurum.
Kasa: Akvaryum kasa almak istiyorum ancak mesh kasa da olur önerilerinizi bekliyorum yine bunda da.