AM5 sisteme kasa ve PSU önerisi

Bütçe
5000

nevermore38

Hectopat
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
41
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D.
Ekran kartı: 1660S Gaming X (ileride Update)
Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi
RAM: G.Skill Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 (2x16) 32 GB.
SSD: Samsung 980 Pro 1TB.

Sistem bu şekilde ekran kartı değiştirmeyi sonrasında düşünüyorum. kasa ve PSU arayışındayım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:


İlerde GPU olarak RTX 4070 Ti & 7800XT civarı modellere geçseniz bile yeterli olur. RTX 4080 & 4090 veya 7900XTX civarına çıkmak istiyorsanız:

 
Rica ederim. Önermem bunu. İçerisindeki PSU kalitesiz. Mümkün mertebe kasa ve PSU'yu bir almayın, ayrı ayrı alın.
Anladım hocam. O zaman ikinci önerdiğiniz PSU yu sistemime ekliyorum kasa için henüz karar vermedim sebebi şu kullanacağım sıvı soğutma ve ileride alacağım ekran kartının 3 fanlı olması durumunda kasanın küçük gelip gelmeyeceği🤔

Kasa için de 3000₺ ye kadar çıkabilirim maksimum başka önerebileceğiniz bir kasa var mı? Veya daha uygun da olabilir mesela bu ürün hem uygun hemde fanlı geliyor 🤷🏼‍♂️ İllaki kalite farkı olduğunu biliyorum.

>>> Bu üründe çok hoşuma gidiyor ama bütçemi aşıyor:(
 
O zaman ikinci önerdiğiniz PSU yu sistemime ekliyorum kasa için henüz karar vermedim sebebi şu kullanacağım sıvı soğutma ve ileride alacağım ekran kartının 3 fanlı olması durumunda kasanın küçük gelip gelmeyeceği🤔


O zaman sizi bu dertlerden kurtaracak tam paket bir kasa. Bu uygun mudur?

bu ürün hem uygun hemde fanlı geliyor

Fazla dar bir kasa istekleriniz için. Amaç riske atmamak ise G360A epey iyi bir seçenek. Sıvı soğutma desteği de tam 360mm'e kadar. 3 fan ile geliyor.
 
@Oreki vallahi siz çok mübarek bir adamsınız. İki gündür kasa ve PSU arayışındayım. Öyle uygun ve kullanıcı dostu önerileriniz var ki. Buradan teşekkür etmek istedim. Sanırım aradığım kasayı bende buldum. Çok sağ olun.
 
@Oreki hocam bir sorum var ben ASUS TUF Gaming A620M-Plus Wi-Fi anakart aldım. Kutunun üstünde ARGB 2.0 desteği olduğu yazıyor. Ancak bu Phanteks kasada DRGB ibaresi var acaba uyumsuzluk olur mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı