Ama bize “AMD düzeldi” dediler?

@Xergeon Hocam sorun karttadır diyorlar siz de yaşıyorsunuz sanırım öyle mi bi anlatır mısınız :D :D
Evet ben de yaşıyorum fakat suçu tamamen 7700 XT'nin üstüne yıkmak abes olur. Yazılımsal bir sorun olduğunu ve çözülemeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece AMD'nin kullanıcılarına biraz daha kulak vermesi lazım. Bu kartı kesinlikle kötü yapmaz, 4 ay önce 7700 XT'yi seçerek en iyi tercihi yaptınız. AMD fanatiği de değilimdir bu arada çünkü Nvidia'da kullandım zamanında ama AMD'yi uygun fiyatlı ve daha performanslı bulduğum için kendim tercih etmiştim. Ben de bu ekran kartını bu yılın başında tam 1 ocak tarihinde satın almıştım ve tek ama tek sorunu sadece bu arada çıkan mor kareler.

Çünkü aynı kartın hatalı olduğunu farklı bir forumda ortaya çıkardım.
Adam her gün AMD ekran kartlarını gömüyordu, kartın sorunlu olduğunu diretip servise yollamasını söyledim, en sonunda yolladı, kartta sorunlu çıktı.

Ve sizde benzer sorunları yaşıyorsunuz, bu yüzden diretiyorum.

Sorunlu ekran kartı her türlü kendini belli ediyor zaten, arkadaş birden fazla konu açtığı için tek tek hepsini atamam.

Son karar sizin, ben iddiamın arkasında duruyorum.
Ben kartım direkt sorunlu değil diyorum. Yani aynı konudan 50 tane olması size yetmiyor, sürücü problemlerini sürücü problemi mi yoksa değil mi diye nasıl ayrıştırıyoruz madem? Anlamadığım şey konuda 3 kere ayrı şeyi demişsiniz. Başta kartın problemi olduğundan bahsedip devamında sürücü sorunu demişsiniz, şimdi yine kart sorunu diyorsunuz.

Benim kartımda bir problem yok, sürücülerde bir sorun var ve düzeltilmek bilmiyor. Sürücü notlarını da yalanlamazsınız herhalde? :D
1753305094265.png

1753305202839.png

Adamlar kaç güncelleme notudur aynı bilinen problemi paylaşıyor ve çözmek yerine bunun yerine şunu kullanın diye öneriliyor. Şimdi bu benim kartımın sorunu mu? Cyberpunk'ta çökme yaşıyorum, Part 1'de yaşıyorum (paylaştım konuda) yani daha ne olsun?

Anti-Lag'ın yaşattığı problem CS2'de vardı düzeltildi o mesela.

Evet ben de yaşıyorum fakat suçu tamamen 7700 XT'nin üstüne yıkmak abes olur. Yazılımsal bir sorun olduğunu ve çözülemeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece AMD'nin kullanıcılarına biraz daha kulak vermesi lazım. Bu kartı kesinlikle kötü yapmaz, 4 ay önce 7700 XT'yi seçerek en iyi tercihi yaptınız. AMD fanatiği de değilimdir bu arada çünkü Nvidia'da kullandım zamanında ama AMD'yi uygun fiyatlı ve daha performanslı bulduğum için kendim tercih etmiştim. Ben de bu ekran kartını bu yılın başında tam 1 ocak tarihinde satın almıştım ve tek ama tek sorunu sadece bu arada çıkan mor kareler.
Sizinle aynı durumdayım yani benim AMD'yi zorla gömmek gibi bir uğraşım yok. Forumda tamamen arındırılmış gibi eksiksiz bir şeymiş artık gibi gösteriliyor hani ben de insanlar biraz bi kulağını gözünü açsın diye konu açmak istedim. RX 7700XT'nin üzerine de atmadım bu arada ben yaşadığım sürücü sorunlarını paylaştım.

Sizinle aynı durumdayım yani benim AMD'yi zorla gömmek gibi bir uğraşım yok. Forumda tamamen arındırılmış gibi eksiksiz bir şeymiş artık gibi gösteriliyor hani ben de insanlar biraz bi kulağını gözünü açsın diye konu açmak istedim. RX 7700XT'nin üzerine de atmadım bu arada ben yaşadığım sürücü sorunlarını paylaştım.
Yok ben zaten anladım sizi hocam sorun yok, bu mor kare sorununu yaşamadan önce ben de sorunsuz zannediyordum ama değil maalesef. Siz sadece konuyu daha fazla insana ulaştırarak kullanıcıların bilinçlenmesini sağladınız.

Kullanıcı tarafı demedim, ortada bariz bir problem varsa değişim yapıyorlar.

Cayır cayır yanıyor olacaktı bu arada orası ekran kartım Gigabyte 3060 ve ısınma problemli bir seri bendeki de anormal ısınıyor fan sesi fan yalpalaması ve coil whine var nereden tutsam elimde kalıyor satsam alanın başı ağrıyacak her türlü ben bunların hepsini söylesem de bende kaderime boyun eğdim ve kullanmaya devam ediyorum belki tüm sistemimi laptopla takaslarım daha sonra ya da MacBook geçerim iPad + iPhone kullanıyorum MacBook iyi bir tercih olabilir belki.

Cayır cayır yanıyor olacaktı bu arada orası ekran kartım Gigabyte 3060 ve ısınma problemli bir seri bendeki de anormal ısınıyor fan sesi fan yalpalaması ve coil whine var nereden tutsam elimde kalıyor satsam alanın başı ağrıyacak her türlü ben bunların hepsini söylesem de bende kaderime boyun eğdim ve kullanmaya devam ediyorum belki tüm sistemimi laptopla takaslarım daha sonra ya da MacBook geçerim iPad + iPhone kullanıyorum MacBook iyi bir tercih olabilir belki.

Konu aç etiketle, MacBook ile bu kartların amacı aynı değil.

Ben kartım direkt sorunlu değil diyorum. Yani aynı konudan 50 tane olması size yetmiyor, sürücü problemlerini sürücü problemi mi yoksa değil mi diye nasıl ayrıştırıyoruz madem? Anlamadığım şey konuda 3 kere ayrı şeyi demişsiniz. Başta kartın problemi olduğundan bahsedip devamında sürücü sorunu demişsiniz, şimdi yine kart sorunu diyorsunuz.

Benim kartımda bir problem yok, sürücülerde bir sorun var ve düzeltilmek bilmiyor. Sürücü notlarını da yalanlamazsınız herhalde? :D
Eki Görüntüle 2541356

Eki Görüntüle 2541359

Adamlar kaç güncelleme notudur aynı bilinen problemi paylaşıyor ve çözmek yerine bunun yerine şunu kullanın diye öneriliyor. Şimdi bu benim kartımın sorunu mu? Cyberpunk'ta çökme yaşıyorum, part 1'de yaşıyorum (paylaştım konuda) yani daha ne olsun?

Anti-lag'ın yaşattığı problem CS2'de vardı düzeltildi o mesela.

Sizinle aynı durumdayım yani benim AMD'yi zorla gömmek gibi bir uğraşım yok. Forumda tamamen arındırılmış gibi eksiksiz bir şeymiş artık gibi gösteriliyor hani ben de insanlar biraz bir kulağını gözünü açsın diye konu açmak istedim. RX 7700XT'nin üzerine de atmadım bu arada ben yaşadığım sürücü sorunlarını paylaştım.

Sizin yaşadığınız durumla alakalı patch Note kısmında bir şey göremedim. Cyberpunk çökmesine gelecek olursak NVIDIA'nın da benzer sorunu yaşadığını aylardır Cyberpunk'la alakalı çökme notları gördüğümü söyleyebilirim. Hatta 1 gün önce çıkan 577.00 sürücüsünde de Cyberpunk çökme sorunu yazıyor.

Eki Görüntüle 2541356

Eki Görüntüle 2541359

Adamlar kaç güncelleme notudur aynı bilinen problemi paylaşıyor ve çözmek yerine bunun yerine şunu kullanın diye öneriliyor. Şimdi bu benim kartımın sorunu mu? Cyberpunk'ta çökme yaşıyorum, Part 1'de yaşıyorum (paylaştım konuda) yani daha ne olsun?

Anti-Lag'ın yaşattığı problem CS2'de vardı düzeltildi o mesela.

Teknolojinin şans işi olduğunu biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. Bu sorunlar 4090'da da olabiliyor 3090'da da. Ekran kartını bırak kalkıp konsol bile alsan sorun yaşama şansın var sizdeki de aynı. Sürücü sorunu oldu diye kartın sorunları düzelmemiş demekse Nvidia da sorunlu. Forumda söyleniyor çünkü genelde sorunları düzeltildi ortada yalan ya da şişirilmiş bir bilgi yok. Eskiden yüzde 30 sorun varsa şuan 5 var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı