Amaçsızım

Şimdi ben de camiye gitsem para mı gelecek?
Sen parayla mutlu olursun. Bazıları ise inandığı şeyleri yaparken mutlu olur. Camiler para kazanma yeri değil. Maddi değil, manevi bir yer. Tabii inançsız biri için bu anlamsız.

Hocam koşullar aynı değil ki.

Dil öğren, ilerde çok işine yarar.

Giriş düzeyinde İngilizce ve Almanca biliyorum.

Sen parayla mutlu olursun. Bazıları ise inandığı şeyleri yaparken mutlu olur. Camiler para kazanma yeri değil. Maddi değil, manevi bir yer. Tabii inançsız biri için bu anlamsız.
Ben inançsızım demedim ki gayet inançlıyım.

Özde yobaz sözde modern ... Red.

Sagopa maskeli balo dinle, hayat pes etmek için çok erken. Benim açtığım konuyu oku. Belki beni anlarsın sana faydalı gelir.

İnançsız yoktur modern görüşlü insanlar vardır bunlara da inançsız-münafık diyorlar yobazlar. Anlayan anladı zaten daha ne kendini yoruyorsun.
Tamam da Hıristiyan'a göre Müslüman, Müslüman'a göre Hıristiyan inançsızdır.

Ayrıca modern görüş yoktur, Ateist olunca entelektüel olacağını zanneden insanlar vardır. Ayrıca yobaz yaklaşımınız da doğru değil. Münafık başka inançsız başka. Terimleri tam anlamıyla öğrenip gelelim.

Ayrıca konuyu saptırtmayın.

Kitap oku ama e-kitap şeklinde değil.
E kitap ne yahu? Tam göz düşmanı. Kitabı alacaksın, o yaprak kokusunu hissedeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…