333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Arkadaşlar selam. Amasya'da yaşayan ya da daha önceden bulunmuş arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Amasya otogarı önceden şehrin merkezindeydi ancak sonradan otogarın yeri taşınmış ve şehrin dışına taşınmış. Hemen hemen uzaklığı da 15-20 kilometre arasında ve şehrin dışında. Amasya otogarından merkeze nasıl gidilebilir? Yakın zamanda Amasya'ya gidip gelmem gerekecek. Giden otobüsün numarasını bilen var mı? Minibüsle gidebilir miyim? Sarı taksileri pek tercih etmek istemiyorum, hayatım boyunca kullanmadım. Kullanmayı da düşünmüyorum.

Baktım, gözükmüyor. Bir de siz bakabilir misiniz?

1752648628254.png

Amasya otogarını direk merkezde gösteriyor. Şu an neredesiniz?

@Maxtoric, Amasya otogarı taşındı. Amasya yeni otogar diye aratır mısınız?

@Maxtoric, sarı taksi illaki vardır da pek kullanmak istemiyorum. Eğer mecbur kalınırsa en son kendi taşıtımla gideceğim gibi. Gitmeden önce sormak istedim.

Bazı firmalar otogardan şehir merkezine servis kaldırıyor. Ben Topçam ile gitmiştim otobüs otogara girmeden başka bir yerde indirdi oradan firma minibüsü alıp direkt merkeze götürdü, dönüşte de yine minibüs gelip otobüsün duracağı yere götürüyor sonra otobüse oradan binebiliyorsunuz.

@egeoz316, Topçam ile seyahat ettiğinizde, servis kaldırmıştı. Doğru mudur? En azından servisi olan firmayı tercih edeyim. Bir de firma nasıl?

Teşekkür ederim. Topçam'ı tercih edeyim. Siz Amasya'ya giderken servis kaldırmıştı, değil mi? Obilet'ten biletlere bakıyorum da otobüsün servis kaldırdığı yazmıyor.

Teşekkür ederim. Topçam'ı tercih edeyim. Siz Amasya'ya giderken servis kaldırmıştı, değil mi? Obilet'ten biletlere bakıyorum da otobüsün servis kaldırdığı yazmıyor.
Rotaya bağlı değişiklik olabilir. Ben Ankara'dan gitmiştim ve otobüs Tokat'a devam ettiği için beni Mecitözü-Amasya yolunda indirip oradan servise binmiştim. Başka şehirlerden gelirken otogara girebilir orasını bilemiyorum. Ayrıca dönüş biletinde servisle anıt yazhanesinden alınacağı yazıyor, eğer öyle yazıyorsa gidişte de servis olur muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı