Amasya'da neden herkese kar tatili yok?

v3rtecc

Hectopat
Makaleler
3
Yarın çoğu ilde kar tatili var ve Amasya'da da tatil, fakat bizim okul taşımalı eğitim kapsamına girmediğinden yarın bize okul var. Diğer valiler ilçeleri de tatil ederken bizimki neden etmiyor? Ne zaman kar tatili olsa çoğu zaman bize tatil olmuyor.

Yarın çoğu ilde kar tatili var ve Amasya'da da tatil, fakat bizim okul taşımalı eğitim kapsamına girmediğinden yarın bize okul var. Diğer valiler ilçeleri de tatil ederken bizimki neden etmiyor? Ne zaman kar tatili olsa çoğu zaman bize tatil olmuyor.

Hocam bende amasyadayım. Çözüm bura değil emin olun :D

Kar tatili verildiğini sandığın diğer okulların çoğunda da sadece taşımalı öğrencilere veriliyor bu. İstersen dümdüz gitme kendine tatil yap.

Ama 7-8 ilin valilik açıklamasına baktım, tüm il ve ilçeler dahil olmak üzere demişler. Baktığım iller arasında taşımalı öğrencilere verilmeyen tek il bizim ilimizdi.

Ama 7-8 ilin valilik açıklamasına baktım, tüm il ve ilçeler dahil olmak üzere demişler. Baktığım iller arasında taşımalı öğrencilere verilmeyen tek il bizim ilimizdi.

Şans bu sefer gülmemiş takılmayın. Kendinize tatil ilan edip sıcak çikolata koyup sabaha kadar oyun oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı