Amatör kullanım için 100₺ dürbün önerisi

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Teleskop istiyordum uzun süredir ancak internette araştırdım ve başlangıç seviyesi bir dürbünün daha iyi bir tercih olacağını fark ettim. Maksimum 100₺, 1000 metreyi 100 metre gibi yakınlaştırma değerine sahip dürbün arıyorum. Tek veya çift göz olması fark etmez.

Uzayı incelerken baktığınız nesneleri kaybetmemek için teleskoplar sabitlenebilirdir. Dürbün ile bu yeteneği kullanamazsınız incelediğiniz bir şey varsa kaybedersiniz.
Bir şeyleri incelemeyi düşünmüyorsanız dürbün alabilirsiniz. Ciddiyseniz para biriktirip güzel bir teleskop alın lütfen.

Uzayı incelerken baktığınız nesneleri kaybetmemek için teleskoplar sabitlenebilirdir. Dürbün ile bu yeteneği kullanamazsınız incelediğiniz bir şey varsa kaybedersiniz.
Bir şeyleri incelemeyi düşünmüyorsanız dürbün alabilirsiniz. Ciddiyseniz para biriktirip güzel bir teleskop alın lütfen.
Ciddi değilim ve ne almak istediğimi biliyorum.

Bir kere araştırman baştan yanlış. Dürbün ile uzaya bakamazsın. Baksan da çıplak gözle gördüklerini biraz daha yakın görürsün. Teleskop alman lazım bunun için. Dediğin fiyata da teleskop bulamazsın. Bence paran cebinde kalsın. Boşa harcama yapma.
Captcha Verification
Şu ürün bile 365 TL. Alacaksan bari bu ve üstü bir şey al ki paraya değsin.

Ben konuyu açarken yanlış mı yazdım diye düşünüyorum, Türkçe ve gayet anlaşılır. Dürbün önerisi bekliyorum sadece. Başka bir şey değil.
Dürbünle aydaki taşları net görme hayalim yok. Dürbünden ne performans alacağımı biliyorum. Dürbünler hakkında az çok bilgi sahibiyim. Sadece markalar hakkında bilgim yok.

Kusura bakma da uzay için dürbün dersen insanlar seni ister istemez "uzay için" dediğinden dolayı doğrusuna yönlendirmeye çalışır. Yardımcı olmaya çalıştığım için kusura bakma tekrardan. Umarım 100 TL'lik dürbünle ayı net bir şekilde görebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı