Başka hesapda deneyin.İkisinde de uygun değilsin dedi. Hem telefondan hem de bilgisayardan denedim.![]()
Hiçbiri olmuyor.
Başka hesapda deneyin.İkisinde de uygun değilsin dedi. Hem telefondan hem de bilgisayardan denedim.![]()
Hiçbiri olmuyor.
Aldığımızı iptal etsek Amazon promosyonu gidiyor mu?Paycell kart ile avantajları katlayabilirsiniz. Eğer Şok marketler üzerinden paycell kartınıza 150 TL eklerseniz 25 TL ekstra veriyor. Eğer Amazon paketinizi 150 TL ve üzeri yapıp paycell uygulamasından ilk harcama ve amazon kampanyalarına da katılım sağlarsanız gelecek ay başında 40 TL geri ödeme yapar.
Gider diye biliyorum ama kesin emin değilim.Aldığımızı iptal etsek Amazon promosyonu gidiyor mu?
Keşke dediğiniz mesajı görseydim bayağı ucuza gelirdi aldığım.Gider diye biliyorum ama kesin emin değilim.
Çerezler ile alakalı bir durum değil.İkisi de olmadı, çerezleri ısrarla kabul etmediğim için vermiyor galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.