Amazon 1050 TI ekran kartı

Aynen, gozuken fiyata vergisi, gumrugu, kargosu falan dahil degil. Eger yurt disindan alacaksan Amazon.com'a hic bulasma. Turkiye'deki ile ayni fiyata geliyor. Amazon.de'ye bakmani siddetle tavsiye ederim. TR uyelik actiktan sonra hem urunlerin gozuken fiyatina vergileri sunu bunu her seyi dahil hem de kargo bedava.

Ayrica Amazon.de'de urunlerin uzerinde Turkiye'ye gonderilemiyor yazmasina bakma, orada yanlis yaziyor. Urunu sepete ekle, alisverisi tamamla de, adresini gir ve devam de. Eger sorunsuzca odeme ekranina gelirse urun Turkiye'ye geliyor demektir. Gorursun ki Turkiye'ye gonderilemiyor yazan urunler aslinda Turkiye'ye geliyor. Ancak adresi girip devam dedikten sonra sepetteki urunlerde sorun var derse iste o zaman Turkiye'ye gonderilemiyordur ve altta da gomderilemeyen urunleri gosterir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen, gozuken fiyata vergisi, gumrugu, kargosu felan dahil degil. Eger yurt disindan alacaksan Amazon.com'a hic bulasma. Turkiye'deki ile ayni fiyata geliyor. Amazon.de'ye bakmani siddetle tavsiye ederim. TR uyelik actiktan sonra hem urunlerin gozuken fiyatina vergileri sunu bunu her seyi dahil hem de kargo bedava.
Ayrica Amazon.de'de urunlerin uzerinde Turkiye'ye gonderilemiyor yazmasina bakma, orada yanlis yaziyor. Urunu sepete ekle, alisverisi tamamla de, adresini gir ve devam de. Eger sorunsuzca odeme ekranina gelirse urun Turkiye'ye geliyor demektir. Gorursun ki Turkiye'ye gonderilemiyor yazan urunler aslinda Turkiye'ye geliyor. Ancak adresi girip devam dedikten sonra sepetteki urunlerde sorun var derse iste o zaman Turkiye'ye gonderilemiyordur ve altta da gomderilemeyen urunleri gosterir.
Kesinlikle Amazon.de öneririm. Eğer bir arıza olursa ücretsiz değişim yapıyorlar.

Aynen, gozuken fiyata vergisi, gumrugu, kargosu falan dahil degil. Eger yurt disindan alacaksan Amazon.com'a hic bulasma. Turkiye'deki ile ayni fiyata geliyor. Amazon.de'ye bakmani siddetle tavsiye ederim. TR uyelik actiktan sonra hem urunlerin gozuken fiyatina vergileri sunu bunu her seyi dahil hem de kargo bedava.

Çok aydınlattı beni söyledikleriniz . Ben sırf hiç bir ürünün Türkiye'ye gönderimi yok diye üzülüyordum. Bu arada birşey soracağım amazon.de'den sipariş yapmak '' sözkonusu elektronik bir cihaz '' olunca güvensizlik yaratıyor ben de, demem o ki acaba ürünler de bir hasar olabilir mi ülkeye gelirken ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı