Amazon 200TL harcamaya 50TL hediye çeki

Linkden detaylara bakın, Amazon'un telefon uygulamasından 200TL üstü alışveriş yaparsanız 50TL hediye çeki vereceklermiş. Prime üyesi olmak zorunlu.
Kupon hesabınıza 48 saat içinde eklenecekmiş. Kuponu görmek için hesabım/hediye kartı kısmına bakın.
Hocam yurtdışı alışverişlerinde geçerli mi? Satıcının Amazon Germany olduğu 467TL'lik bir ürün aldım. Gelir mi kupon?
 
Bilginiz olsun aldığınız siparişi iptal etseniz de 50TL kupon tanımlanıyor.
Bornozlarında bedeni varmış sipariş ederken fark etmemiştim.
 
Bilginiz olsun aldığınız siparişi iptal etseniz de 50TL kupon tanımlanıyor.
Bornozlarında bedeni varmış sipariş ederken fark etmemiştim.
Tabi bu gibi kampanyaların devamlılığını sağlamak için bu durumu kötüye kulanmamak gerek. Netflix Türkiyede 1 aylık deneme vermiyor mesela :)
 
Bu indirim bayağı bi' kafa karıştırıcı. Birkaç sorum var:

1) Sepet tutarım 214 TL. 10 adetten fazla ürünüm olduğu için %10 indirim uygulandı ve sipariş toplamı 192,68 TL oldu. Şimdi ben sipariş verirsem 50 TL'lik hediye çeki kazanabilecek miyim?

2) Ürünlerimin hepsinin satıcısı Amazon. Sepete eklediğim bazı ürünlerin köşesinde "Prime indirimleri dahildir" yazısı var ama çoğunda yok. Bu bir sıkıntı yaratır mı? Tüm ürünlerde "Prime indirimleri dahildir" yazması gerekiyor mu?

3) Algida uygulamasından 75 TL'lik alışverişe 25 TL indirim kuponu aldım. Bu kuponu şimdi kullansam hediye çeki verirler mi? Yoksa bu kuponu da hediye çekini aldıktan sonra ikisini beraber mi kullanmalıyım?

4) Hediye çeki geldikten sonra çeki kullanmam için bir limit var mı? Mesela 50 liralık bir ürün alırsam çeki kullandıktan sonra bedavaya mı gelecek ürün?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı