Kampanyaya baktım hediye kartı kampanyasında 18 ay içinde alışveriş yapılmamalı diyor. Ben hep kullandığım hesaptan yaptım o 75 TL gelir mi? Bir de üstteki arkadaş gibi hediye çeki gelmedi 10dk oldu.
Promosyona katıl seçeneğine tıklayıp katıldıysanız gelir. Müşteri hizmetlerine yazınız. Normalde 5 dakika içinde geliyor.Kampanyaya baktım hediye kartı kampanyasında 18 ay içinde alışveriş yapılmamalı diyor. Ben hep kullandığım hesaptan yaptım o 75 TL gelir mi? Bir de üstteki arkadaş gibi hediye çeki gelmedi 10dk oldu.
Hocam konu açtım da buraya da yazayım. Hediye kartı geldi ancak katılmayı unutmuşum. İade edebiliyor muyum hediye kartını?Promosyona katıl seçeneğine tıklayıp katıldıysanız gelir. Müşteri hizmetlerine yazınız. Normalde 5 dakika içinde geliyor.
İade edilmiyor diye biliyorum. Tam bilgi için müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.Hocam konu açtım da buraya da yazayım. Hediye kartı geldi ancak katılmayı unutmuşum. İade edebiliyor muyum hediye kartını?
Dün destekle konuştum talep açmıştı. Bugün tekrar konuştum yeni kişi olmayacağını söyledi ama 75TL'yi yükledi. Gerçekten Amazon'un hizmet kalitesi çok iyi.İade edilmiyor diye biliyorum. Tam bilgi için müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.
Evet, World Mobil üzerinden katılmanız yeterli.World kampanyalarına katılmak için sadece World uygulaması üzerinden katılmak yeterli değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.