Tearz
Hectopat
1) 75 TL 10 gün sonra yüklenecek bonus olarak.Anladım. Peki doğru anlamış olmak adına soruyorum :
1) Şu anda worldcard ile 500 tl lik hediye kartı yükledim. World mobil uygulamasından kaydolduğum 2 kampanya için 75+40 toplamda 115 tl world puan kazanmış olmam gerekiyor değil mi ? Uygulamadan baktığımda takibimdeki fırsatlar kısmında iki kampanya için de world puan kazanmış olarak görünüyor fakat kazandıklarım kısmında şu anda 40 tl world puanım gözüküyor sadece. Yüklenmesi belirli bir süre mi alıyor acaba ? Gerçi 40 tl puan yüklendiyse 75 tl nin de aynı anda yüklenmesi gerekmez miydi ? Yoksa hediye kartı dışındaki ilk 500 tl siparişlerde mi geliyor 75 tl world puan ?
2) Şu anda amazonda sipariş kısmında 75 tl promosyon kodu gelmiş gözüküyor. Ürünün siparişini mobil uygulama üzerinden verdikten sonra da 50 tl amazon hediye çeki alacağım doğru mudur ?
Önceki postların tamamını okudum fakat çok fazla internetten alışveriş yapmadığım için biraz kafam karıştı kusura bakmayın.
2) 200 TL ve üzere fiyata amazon satıcılı ürünlerden uygulama üzerinden aldığında hediye çeki verecek 48 saat içinde 50 TL.
Not: Bazı kişiler müşteri hizmetlerine sorduk 50 TL çeki 500 TLhediye çeki aldığımız için veriyormuş diye yorumlar okudum ama doğruluğundan emin değilim.