Banka/Kart Amazon 500 TL bakiyeyi 260 TL'ye alma (World kart sahibi ve Prime olmak zorunlu)

Anladım. Peki doğru anlamış olmak adına soruyorum :

1) Şu anda worldcard ile 500 tl lik hediye kartı yükledim. World mobil uygulamasından kaydolduğum 2 kampanya için 75+40 toplamda 115 tl world puan kazanmış olmam gerekiyor değil mi ? Uygulamadan baktığımda takibimdeki fırsatlar kısmında iki kampanya için de world puan kazanmış olarak görünüyor fakat kazandıklarım kısmında şu anda 40 tl world puanım gözüküyor sadece. Yüklenmesi belirli bir süre mi alıyor acaba ? Gerçi 40 tl puan yüklendiyse 75 tl nin de aynı anda yüklenmesi gerekmez miydi ? Yoksa hediye kartı dışındaki ilk 500 tl siparişlerde mi geliyor 75 tl world puan ?

2) Şu anda amazonda sipariş kısmında 75 tl promosyon kodu gelmiş gözüküyor. Ürünün siparişini mobil uygulama üzerinden verdikten sonra da 50 tl amazon hediye çeki alacağım doğru mudur ?

Önceki postların tamamını okudum fakat çok fazla internetten alışveriş yapmadığım için biraz kafam karıştı kusura bakmayın.
1) 75 TL 10 gün sonra yüklenecek bonus olarak.
2) 200 TL ve üzere fiyata amazon satıcılı ürünlerden uygulama üzerinden aldığında hediye çeki verecek 48 saat içinde 50 TL.
Not: Bazı kişiler müşteri hizmetlerine sorduk 50 TL çeki 500 TLhediye çeki aldığımız için veriyormuş diye yorumlar okudum ama doğruluğundan emin değilim.

1) 75 TL 10 gün sonra yüklenecek bonus olarak.
2) 200 TL ve üzere fiyata amazon satıcılı ürünlerden uygulama üzerinden aldığında hediye çeki verecek 48 saat içinde 50 TL.
Not: Bazı kişiler müşteri hizmetlerine sorduk 50 TL çeki 500 TLhediye çeki aldığımız için veriyormuş diye yorumlar okudum ama doğruluğundan emin değilim.
Tamamdır şimdi kampanya şartlarına baktım ben de siz yazınca, dediğiniz gibi 10 gün sonra yükleniyormuş 75 tl world puan. Çok teşekkür ederim tekrar. Herkese iyi alışverişler dilerim.

World mobil uygulamasından 2 tane Amazon kampanyasına katılıyorsunuz. Amazona 500 TL hediye çeki yüklüyorsunuz. Bu şekilde 115 TL bonus almış oluyorsunuz. Amazon satıcılı ürünlerde 200 TL üzeri alışverişlerde 50 TL hediye çeki alıyorsunuz. (sadece uygulama üzerinden)(Prime olmak zorunlu). Kısacası 500 TL bakiyeyi 335 TL fiyata denk getirmiş oluyorsunuz.

Amazon.com.tr: Hediye Kartları Prime Day Promosyonu 2022: Hediye Kartları (ilk kez hediye kartı yükleyerek de 75 TL kazanmış oluyorsunuz)

Bu şekilde 260 TL fiyata geliyor.

Not: Hediye kartını kendi kendinize gönderebilirsiniz. İlk kez hediye kartı almanız gerekmektedir.
Not 2: World kampanyasına ve hediye kartı bakiyesine katılmak zorundasınız. 200 TL ve üzeri 50 TL kampanyasına katılım gerekmez.
Not 3: Amazon kampanyaları için Prime olmak zorundasınız.
Seagate Firecuda Nvme Ssd aldım. 240 lira daha uyguna geldi, teşekkür ederim.

Vakıfbank World için de geçerli midir?

Hem bankanın hem amazon'un sistemler çöküşte sanırım. Bonusları geçtim amazon'dan satın aldığım 500₺'lik hediye kartı bile gelmedi 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı