classfiftyone Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 28 Aralık 2020 #41 VPN'ler güvenilirdir hepsi olmasa da sen bu şeyden yararlanmak yerine bildir en güzelinden böyle yararlanırsın.
VPN'ler güvenilirdir hepsi olmasa da sen bu şeyden yararlanmak yerine bildir en güzelinden böyle yararlanırsın.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 28 Aralık 2020 #42 Yaşın küçük ama haksız kazanç elde etmeyi biliyorsun!
classfiftyone Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 28 Aralık 2020 #43 21584 dedi: Yaşın küçük ama haksız kazanç elde etmeyi biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Onu adam şuan kullanıp kullanmadığı hakkında bir bilgi vermedi, bu komik olan ön yargınız nereden geliyor?
21584 dedi: Yaşın küçük ama haksız kazanç elde etmeyi biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Onu adam şuan kullanıp kullanmadığı hakkında bir bilgi vermedi, bu komik olan ön yargınız nereden geliyor?
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Aralık 2020 #44 classfiftyone dedi: Onu adam şuan kullanıp kullanmadığı hakkında bir bilgi vermedi, bu komik olan ön yargınız nereden geliyor? Genişletmek için tıkla... Kendisi 100 dolarlık bir şey aldım dedi.
classfiftyone dedi: Onu adam şuan kullanıp kullanmadığı hakkında bir bilgi vermedi, bu komik olan ön yargınız nereden geliyor? Genişletmek için tıkla... Kendisi 100 dolarlık bir şey aldım dedi.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 28 Aralık 2020 #45 classfiftyone dedi: Onu adam şuan kullanıp kullanmadığı hakkında bir bilgi vermedi, bu komik olan ön yargınız nereden geliyor? Genişletmek için tıkla... Komik olan senin okuduğunu anlamaman.
classfiftyone dedi: Onu adam şuan kullanıp kullanmadığı hakkında bir bilgi vermedi, bu komik olan ön yargınız nereden geliyor? Genişletmek için tıkla... Komik olan senin okuduğunu anlamaman.
classfiftyone Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 28 Aralık 2020 #46 Koalaya dedi: Kendisi 100 dolarlık bir şey aldım dedi. Genişletmek için tıkla... Evet deneyip almış, yazıda kullandığı hakkında bir şey dememiş ki genç adam?
Koalaya dedi: Kendisi 100 dolarlık bir şey aldım dedi. Genişletmek için tıkla... Evet deneyip almış, yazıda kullandığı hakkında bir şey dememiş ki genç adam?
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 28 Aralık 2020 #47 Amazon'a açık bildirme bölümüne e-posta gönderin (açıkça her şeyi anlatın. Tüm detayları yazın.) ve siparişi de iptal etmelerini söyleyin. Vulnerability Reporting Report any vulnerabilities you find here. aws.amazon.com Tek bir VPN kullandıysan ki sadece Nord VPN'yi söylemişsin. Önemli olan şirketin verileri paylaşıp paylaşmayacağı.
Amazon'a açık bildirme bölümüne e-posta gönderin (açıkça her şeyi anlatın. Tüm detayları yazın.) ve siparişi de iptal etmelerini söyleyin. Vulnerability Reporting Report any vulnerabilities you find here. aws.amazon.com Tek bir VPN kullandıysan ki sadece Nord VPN'yi söylemişsin. Önemli olan şirketin verileri paylaşıp paylaşmayacağı.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 28 Aralık 2020 #48 Gerçekten bu olaya inanıyor musunuz bir de ya?
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.793 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Aralık 2020 #49 21584 dedi: Yaşın küçük ama haksız kazanç elde etmeyi biliyorsun! Genişletmek için tıkla... Ceza yemiştim şimdi geldim. Benim burda haksız kazanç yaptığım yok hediye kartını harcamadım bile amazon yetkililerine bildirdim cevap bekliyorum. Adem Yıldız_ dedi: Gerçekten bu olaya inanıyor musunuz bir de ya? Genişletmek için tıkla... classfiftyone dedi: Onu adam şuan kullanıp kullanmadığı hakkında bir bilgi vermedi, bu komik olan ön yargınız nereden geliyor? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım. Şuan amazona durumu anlatıyorum.
21584 dedi: Yaşın küçük ama haksız kazanç elde etmeyi biliyorsun! Genişletmek için tıkla... Ceza yemiştim şimdi geldim. Benim burda haksız kazanç yaptığım yok hediye kartını harcamadım bile amazon yetkililerine bildirdim cevap bekliyorum. Adem Yıldız_ dedi: Gerçekten bu olaya inanıyor musunuz bir de ya? Genişletmek için tıkla... classfiftyone dedi: Onu adam şuan kullanıp kullanmadığı hakkında bir bilgi vermedi, bu komik olan ön yargınız nereden geliyor? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım. Şuan amazona durumu anlatıyorum.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 28 Aralık 2020 #50 Recoo dedi: bilmeden alışveriş yaptım Genişletmek için tıkla... Alışveriş yaptım diyorsun. Bildirmen iyi bir şey.
Recoo dedi: bilmeden alışveriş yaptım Genişletmek için tıkla... Alışveriş yaptım diyorsun. Bildirmen iyi bir şey.