Amazon açığı bulmak

Durumu bildirmek sağlıklı tercih olacaktır. Başını ağrıtmaz. En kötü teşekkür ederler. Sen de en kötü Amazon'un açığını buldum, adamlar bana teşekkür etti dersin. :D

Durumu bildirmek sağlıklı tercih olacaktır. Başını ağrıtmaz. En kötü teşekkür ederler. Sen de en kötü Amazon'un açığını buldum, adamlar bana teşekkür etti dersin. :D
Şuan hesabım askıya alındı inceliyorlar. Ben nereden ulaşabilirim amazona e posta bulamadım?
@Recoo Hile hurdayla uğraşmak yerine kazanıp, onu harcamanı tavsiye ederim öylesi daha güzel oluyor.
Sen anlamıyor musun? Bu hile değil rasgele ve fake kartlar oluşturan bir sitede merak edip denedim ve alışveriş yaptı bunun neresi hile ben buna şans derim. Tabi sizin daha fake veya kredi kart generate nedir bilmiyorsunuz.

Bu yaptığın Bug Bounty, eğer hackerone.com vb. siteler aracılığı ile açığı bildirirsen ödül alırsın.
O para ile alış veriş yapma, içinden geçerler. Rapor yazarken aldığın hesabı da belirt, ilerde sıkıntı olur.
Şuan hesabım askıya alındı inceliyorlar. Ben nereden ulaşabilirim amazona e posta bulamadım?
Bug Bounty sitelerinde ilanı vardır illa, onları incele. Yoksa amazon destek mailine mail at.

Bu yaptığın Bug Bounty, eğer hackerone.com vb. siteler aracılığı ile açığı bildirirsen ödül alırsın.
O para ile alış veriş yapma, içinden geçerler. Rapor yazarken aldığın hesabı da belirt, ilerde sıkıntı olur.
Kullanmadım parayı ve amazona bildirdim ama bazıları anlamakta sorun çekiyor.

Sen anlamıyor musun? Bu hile değil rasgele ve fake kartlar oluşturan bir sitede merak edip denedim ve alışveriş yaptı bunun neresi hile ben buna şans derim. Tabi sizin daha fake veya kredi kart generate nedir bilmiyorsunuz.
Bilip bilmemek önemli değil. Yasal değil ki sen bunu harcamakta tereddüte düştün, yaşım küçük bana dava açarlar mı diye gelmiş burada ağlıyorsun. İnsanların neyi bilip bilmediğini sorgulayacağına bunu düşün önce.

Bir metot buldum random kredi oluşturuyor. Ben bunu kullanarak Amazon'dan 100 dolar gift code aldım. Daha yaşım küçük ve böyle işlere meraklıyım. Başıma kötü şeyler gelir mi? Amazon bana dava falan açar mı? Cevaplarsanız çok iyi olur çünkü davalık olmaktan korkuyorum. Bunları yaparken nord VPN kullandım beni gizlemiş midir?

Profilinde yaşının 29 olması da bir ayrı güzel.

Bilip bilmemek önemli değil. Yasal değil ki sen bunu harcamakta tereddüte düştün, yaşım küçük bana dava açarlar mı diye gelmiş burada ağlıyorsun. İnsanların neyi bilip bilmediğini sorgulayacağına bunu düşün önce.

Ben burada ağlamıyorum. Soru soruyorum, sana kalırsa soru soran herkes burada ağlıyor. Benimle muhatap olmanı istemiyorum. Lütfen yardımcı olmayacaksanız konumu terk eder misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı