Amazon Almanya'da ürün kargoya verilmiyor

muk0

Hectopat
Merhabalar. 24 Haziran günü Amazon Germany'den Marshall Major V model kulaklığı sipariş ettim. O gün bu gündür sipariş bilgisinde "Tahmini teslimat tarihi belli olduğunda size e-posta göndereceğiz" yazıyor, 3 kere ticket açtım/müşteri temsilcisi ile görüştüm ve her seferinde "bu hafta içerisinde gönderilecek, depo ile iletişime geçtik" gibi cevaplar alıyorum. Az önce konuştum ve yine bu hafta kargoya verileceği söylendi, bakalım bu sefer ne olacak.

Hiç böyle bir olayla karşılaşan var mıdır? Sipariş ettiğim gün gözüken tahmini teslimat tarihini geçtik ve ürün kargoya bile verilmedi hala, Amazon'da hiç böyle bir şey yaşamamıştım.

Ne oldu acaba en son? Ürününüz geldi mi? Kaç günde güncelleme oldu vs.?
Merhaba, bu gönderiyi açtığım gün müşteri hizmetlerine tekrar ulaşmıştım. Depodaki işlemlerin başlatılmadığını, hemen başlatılması için aksiyon alacaklarını söylediler. Sonraki gün kargoya verildi, 2 hafta sonra ürün elime ulaştı. Sipariş ettiğim zaman 2 hafta sonra elime ulaşacağı bilgisi görünürken ben ekstra bir 2 hafta daha beklemiş oldum, müşteri hizmetlerine tekrar tekrar ulaşmasam ne olacaktı emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı