Amazon Betaplus satıcısı güvenilir midir?

claudia niki

Picopat
Daha fazla  
Betaplus saticisi Amazon gönderici üzerinden Thermalright Peerless Assassin 140 ıslemci fanı aldim ancak 12 şubata ertelendi Betaplus guvenilir midir, bir sıkıntı olur mu?
Müşteri hizmetleri barkodlamada hata olmuş dedi, satici da kargolanmadi dedi.
Üründe de yaziyor paket taşıdığı firma tesisinden ayrıldı yaziyor anlamadim iptal mi edeyim?

Bende bu urunden alicam stok bulamoyorum. Sanirim stok sorunlari var ve dolandirici degillerse 12 subat ta stoga girecek. Yazdiklarinizdan tahminim. Yarin gaming gen tr yi arayip sormak lazim ne zaman stoklara gelir

Bende bu urunden alicam stok bulamoyorum. Sanirim stok sorunlari var ve dolandirici degillerse 12 subat ta stoga girecek. Yazdiklarinizdan tahminim. Yarin gaming gen tr yi arayip sormak lazim ne zaman stoklara gelir
Teşekkür ederim bende de 12 şubat yaziyor en kotu eksik veya yanlis ürün gelirse amazon aracılığıyla iade ederim aldığımda cuma gönderilecek yazıyordu artık nolduysa urun bitmis sanırım bakalım gaming gen le ayni firma zaten de bakicaz sogutucu oldugu için heralde bi yamuk olmaz anakart veya monitor deil sonucta

Malesef satici bekletti bende dun iptal ettim olmayan urunu var gibi gösterip satış yapmaya çalıştı urun kargolanmadi ve iptal oldu mecburen diğer sogutucular var ama sinirim bozuldu ürün yoksa neden stokta gibi gösterirler anlamam

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı