Amazon.com alış veriş tek tek mi yoksa hepsini mi yapmalı?

Çözüm
Alacağınız zaman konu açın fiyat karşılaştırması yapalım. Ona göre karar verirsiniz.
Ürünler güzel de, Türkiye'deyseniz fiyat araştırması yapın ondan sonra Amazon'a karar verin. Örnek Rival 310 265 TL yapıyor kurla daha buna vergi eklenicek gereksiz fazlasıyla.

Ürünler güzel de, Türkiye'deyseniz fiyat araştırması yapın ondan sonra Amazon'a karar verin. Örnek Rival 310 265 TL yapıyor kurla daha buna vergi eklenicek gereksiz fazlasıyla.

Evet Türkiye'deyim. Ben fiyatlara baktığımda 400 TL ye yakın bulmuştum ve şimdi baktım daha uygun olmuş fiyatları yazdığınız için teşekkür ederim farkında değildim. Sizce ürünlerin hepsini tek seferde mi kargolatayım?

Son düzenleme:
Tek seferde alırsanız kargo ücreti daha uyguna gelebilir.
Adata SU655 Türkiye'ye gönderimi yok.
Ayrıca fiyatları iyi araştırın. SS Arctis 5 daha pahalıya geliyor.
SteelSeries Arctis 5 2019 Edition 7.1 RGB Gaming Kulaklık arctis52019 SteelSeries | Trendyol
Klavye burada daha uygun ve Türkçe dizilimli:
Captcha Verification

Peki teşekkürler. Ürünleri Ağustos gibi alma durumumda var o yüzden Amazon'dan alacaklarımın hepsini yazdım. Bunu belirtmeyi unutmuşum. SSD'yi ve indirimleri belirttiğiniz için teşekkür ederim hiç fark etmemiştim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı