Amazon.com Aramex Kargo Sorunu

• Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 3.992
W

Wero

Ziyaretçi
Selam, Amazon.com üzerinden anakart siparişi geçtim. Kargo Aramex ile gönderilecekmiş. Bununla ilgili bana mail geldi:

Ekran Alıntısı1.PNG

Daha üstteki linke tıkladığımda şöyle bir ekran geliyor:

Ekran Alıntısı2.PNG

Kişisel olarak aldığım için 3. satırı boş bıraktım ve bilgilerimi doldurdum. ''Submit''e basınca şöyle bir hata veriyor;

Ekran Alıntısı3.PNG

Türkçeye çevirince: ''Lütfen geçerli bir kimlik numarası girin.''

Bilgilerimin doğru olduğuna eminim ancak neden böyle bir hata veriyor anlamadım. Aramex'in Türkiye ofisi ile görüştüm. Onlar da yurtdışı ofisine bakmıyoruz, göndericiyle irtibata geçin dediler. Ardından Amazon.com Chat'ine yazdım. Telefon numaraması vs. aldılar ve birisi arayınca telefonuma bakmamı rica ettiler. Kimse aramadı. Bu konu hakkında tecrübesi olan kişiler yardım edebilirse çok sevinirim. @Asım Demir @Jira

Son düzenleyen: Moderatör:
Siparişi iptal edin Aliexpress veya Gearbest'ten almayı deneyin o sitelerde kargo firmasını belirli bir para karşılığında istediğiniz kargo firmasını seçebiliyorsunuz.

Siparişi iptal edin Aliexpress veya Gearbest'ten almayı deneyin o sitelerde kargo firmasını belirli bir para karşılığında istediğiniz kargo firmasını seçebiliyorsunuz.
Konuda Amazon’dan bahsediyorum. Aliexpress veya GearBest’ten söz etmiyorum. Lütfen yardımcı olacak şeyler yazın. Bunun gibi yorumlar bana destek yerine köstek oluyor. Kargo firmasını en ucuz veya öncelikli kargo seçiminize göre Amazon belirliyor. Siz ücrete göre belirlemiyorsunuz.
Farklı bir çözüm olarak siparişi iptal edip tekrar mı sipariş geçsem?
Sorunun çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı