Aramex kargo nasıldır ?

molexkablosu

Decapat
Katılım
22 Aralık 2018
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3 gün önce Amazon.com'dan Corsair Void Pro RGB USB isimli kulaklığı satın aldım. Bugün sabah baktığımda Aramex'e verilmişti bununla ilgili sorularım var.
1.Aramex ile kargosu gelen varsa ortalama olarak kargo ne kadar sürede ulaşıyor ?
2.Aramex güvenilir mi ?
3.Amazon'a vergi ödediğimi biliyorum fakat Amazon ile ilk alışverişim olduğu için biraz meraklıyım. Gümrük sıkıntısı vb. olur mu ?
4.Türkiye'ye gelince hangi kargo firmasına devrediliyor ?
Teşekkürler
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1) Ürünün Depodan çıkıp Elime ulaşması 7 gün sürdü.
2) Bu zamana kadar sayısız alışveriş yaptım hepsi Aramex ile geldi, mobil uygulamasını indirip gönderini takip edebilirsin, gönderi senin adresine doğru yola çıktığında bildirim dahi geliyor.
3) Amazon gümrük, paketleme ve kargo ücretini baştan tahsil ediyor. Gümrüğünde sorun yaşamazsın.
4)Türkiye'ye gelince dağıtımı genelde iparcel yada Aramex yapıyor. Sizin kargonuz anladığım kadarı ile Aramex'te. Ama yurtiçi'ne de teslim ettikleri oluyor.
 
Amazon.com'dan EVGA 550 G3 güç kaynağı almıştım. Gümrük ücretini Amazon, siparişi verirken sizden alıyor zaten. Aramex'e kargoya verildikten 10 gün sonra Yurtiçi Kargo ile evime geldi. Amazon'da siparişler bölümünde Aramex kargo takip numarası var oradan takip edebilirsin ama Türkiye'ye geldikten sonra Yurtiçi Kargo takip numarası bana gelmedi. Siparişi verdikten sonra başka hiçbir şey yapmadım. Açtığım konu burada: [Alındı] EVGA Supernova 550 G3
 
1. Bilmiyorum
2. Bilmiyorum
3. Amazon artık Türkiye'den satış yapıyor. Yani ürünler Türkiye'deki depolarında. Diğer siteler gibi. KDV'si vb. ödenmiştir rahat olun.
4. Aramex Türkiye'de hizmet veriyor bildiğim kadarıyla. Direk size getirirler.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı