Amazon.com Hakkında Bir Kaç Soru

Tyler Deinsburg

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar amazon.com hakkında birkaç soru sormak istiyorum.

1-) Amazon.com adres bilgilerini doğru girdiğiniz taktirde güvenli midir ?
2-) Kargo ortalama kaç gün içinde elinizde olur ?
3-) Banka kartımdan alış-veriş yaparken banka kartının içindeki miktar $ olmak zorunda mı ?
(Akbank VISA kullanıyorum)
4-) Kargo ücreti dışında başka bir ücret ödemem gerekir mi ?

Son düzenleme:
1) Amazon gayet güvenilirdir. Depoları hakkında belgesel tarzı yayınlar mevcut, çalışma sistemlerine bile bakabilirsin, çok hoş ve zekice. Bilgilerin ile ilgili sorun olacağınız sanmıyorum. Geçenlerde bir tehdit yüzünden tüm kullanıcılarına şifre yenilemesini söyledi hatta. Ben yenilemedim, bir sorun çıkmadı henüz.
2) 2-4 gün arası uluslar arası gönderim seçeneği var, fiyat olarak çok uygun.
3) Bankaya sormanda fayda var ama garanti ve ziraat direkt türk lirasına çevirip öyle yansıtıyor, card finans çevirmedi dolar yatırmak zorunda kaldım ben.
4) Bir üründe bir çok alım seçeneği var. Bazı seçenekleri arayıp bulmalısın. Mesela ürün ücreti + kargo ücreti + gümrük işlem ücreti+ gümrük vergisi dahil herşeyi satıcıya ödüyorsunuz 2-4 gün arasında kapınıza kadar getirme garantisi veriyor.

1) Amazon gayet güvenilirdir. Depoları hakkında belgesel tarzı yayınlar mevcut, çalışma sistemlerine bile bakabilirsin, çok hoş ve zekice. Bilgilerin ile ilgili sorun olacağınız sanmıyorum. Geçenlerde bir tehdit yüzünden tüm kullanıcılarına şifre yenilemesini söyledi hatta. Ben yenilemedim, bir sorun çıkmadı henüz.
2) 2-4 gün arası uluslar arası gönderim seçeneği var, fiyat olarak çok uygun.
3) Bankaya sormanda fayda var ama garanti ve ziraat direkt türk lirasına çevirip öyle yansıtıyor, card finans çevirmedi dolar yatırmak zorunda kaldım ben.
4) Bir üründe bir çok alım seçeneği var. Bazı seçenekleri arayıp bulmalısın. Mesela ürün ücreti + kargo ücreti + gümrük işlem ücreti+ gümrük vergisi dahil herşeyi satıcıya ödüyorsunuz 2-4 gün arasında kapınıza kadar getirme garantisi veriyor.

Hocam almayı düşündüğüm eşyalar bunlar bunlarda gümrük felan geçerli mi ?

Adsız.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı