Nerdetrakordaburak
Kilopat
Alınabilir hocam, gümrüğe tabi olmazsa vergi iadesi bile alabilirsiniz.Türkiye'ye oranla daha ucuza geliyor gene de.
Alınabilir hocam, gümrüğe tabi olmazsa vergi iadesi bile alabilirsiniz.Türkiye'ye oranla daha ucuza geliyor gene de.
İnternette mail atarak ricada bulunursanız vergiyi iade edebilecekleri ile ilgili videolar, yazılar var bu ne kadar doğru peki?Alınabilir hocam, gümrüğe tabi olmazsa vergi iadesi bile alabilirsiniz.
Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz rica etsem. Ne zaman denediniz? Birde sipariş verdikten sonra mı sordunuz önce mi?Ben mesaj attım iade falan etmediler. Bazıları tax free alırsın falan diyorlar yani ürünü alırken Amerika'ya da vergi ödüyorsun sonra diyorsun ki ben size niye vergi ödeyeyim siz bunu ihraç ediyorsunuz aldığınız vergiyi geri verin. Tax free olayını mesaj yoluyla görüşün bence ben 10 dolar için uğraşmadım açıkçası.
Bunu kesin olarak öğrenebileceğim biryer var mı?Yanlış hatırlamıyorsam 1600$ sınır vardı.
Ben amazon.de den alışveriş yaptım. Müşteri hizmetleriylede telefonda konuştum. Ürün geldikten ortalama 60 gün sonra ne kadar vergi kesildiğini öğrenebiliyorsunuz, sonrasında da fazla alındıysa iade olacağını söyledilerBen mesaj attım iade falan etmediler. Bazıları tax free alırsın falan diyorlar yani ürünü alırken Amerika'ya da vergi ödüyorsun sonra diyorsun ki ben size niye vergi ödeyeyim siz bunu ihraç ediyorsunuz aldığınız vergiyi geri verin. Tax free olayını mesaj yoluyla görüşün bence ben 10 dolar için uğraşmadım açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.