Merhabalar. amazon.com.tr'den aldığım ürünle ilgili deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. 09/10/2018 tarihinde saat yaklaşık 11 civarıydı sanırım ürünü sipariş verdim. 10/10/2018 tarihinde kargoya verileceği yazıyordu. Ayın 10'unda kargoya verilmesini bekledim saat 5'e kadar bekledim fakat herhangi bir kargoya verildiğine dair ne sms ne de bilgilendirme almıştım. Bunun üzerine amazon.com.tr'nin müşteri hizmetlerini aradım. Ürünümün saat 12'de kargoya verildiği sistemin biraz ağır işlediğini ve herhangi bir kaygı duymam gerektiğini ilettiler. Bir sorun duyarsam tekrar aramam gerektiğini ilettiler. Yaklaşık 30 dakika içerisinde sisteme bilgisi girmiş ve kargo takip numaramı belirtmişlerdi. Tahmini teslim tarihi ise 17/10/2018 idi. Bu kadar hızlı gelebileceğini tahmin etmezdim ürün yaklaşık 2 gün içerisinde elime ulaştı. Kargolama açısından kutuyu görünce iyi bir iş çıkardıklarını ve kargo bantlarını dahil zor açtım. İplikli kargo bantları kullanmışlardı. Ama kutuyu açtıktan sonra hevesim kursağımda kaldı. Havalı bir poşete dahi sarmayıp kutuyu doldurmak için kağıt koymuşlardı. Amazon gibi bir firmaya bunu yakıştıramadım. Ürün şuan elimde takıp çalıştırmadım. Testlerini gerçekleştirmedim. Testlerini gerçekleştirdikten sonra sizlerle paylaşacağım. İyi forumlar.