- Makaleler
- 21
Bende 7600M var CW yok forever 7600M <3![]()
Zaten ihtiyacım olmayan FPS'yi ne yapayım ben. 72'ye sabitledim şuan ses gelmiyor mesela, nadiren oluyor sanırım.
Bende 7600M var CW yok forever 7600M <3![]()
Görüntü vermemesinin sebebi nedir?Şuan elimde Asus ROG Strix RX 570 var. G4560 sistemimde görüntü vermemişti. PSU değiştirecektim ama vazgeçtim. Sistemi komple satıp Ryzen toplamaya karar verdim.
Tam çözemedim. Anakartta kırmızı ışık yanıyordu. Bir de PSU 400 W ve kablosu sadece 6 pin. İkisinden birinde sıkıntı var sanırım.Görüntü vermemesinin sebebi nedir?
Tam çözemedim. Anakartta kırmızı ışık yanıyordu. Bir de PSU 400 W ve kablosu sadece 6 pin. İkisinden birinde sıkıntı var sanırım.
Aynen, yeni alacağım PSU'nun 8 pinli olmasına dikkat edeceğim.8 pin takacaksın mecbur.
Sisteminizde kullandığınız PSU bende de var ve Coil Whine sorunu var, PSU dan kaynaklı olabilir.Kartta maalesef hafif düzeyde Coil Whine tespit ettim, oyun oynarken alta alınca oluyor sadece oyundayken bir sorun yok.
Sisteminizde kullandığınız PSU bende de var ve Coil Whine sorunu var, PSU dan kaynaklı olabilir.
Kasa içi fotoğrafta rahatça görünüyor ama.PSU belirtmedim ki nereden biliyorsunuz?
Kasa içi fotoğrafta rahatça görünüyor ama.
Kasa içi fotoğrafta rahatça görünüyor ama.
RX 570 Nitro+ genel sıkıntısı. Bende bunun üzerine konu açtım onaylanmasını bekliyorum. VBIOS orijinal olmasına rağmen kart Asus Gpu TweakII ve Aida64 üzerinden RX 570 olarak gözüküyor.Şuan sadece kartın 580 olarak gözükme sorunu var, sanırım AMD kaynaklı bir sorun, umarım çözerler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.