Şimdi ilk olarak laptop degisimi için tuketici hakem heyetine başvurmuştum ve haklı bulundum ama ben şikayet edilen kısma Acer markasının teknik servisini yaşadığım içın sorun olduğunu söylediler ben de bunun üzerine Acer markasina RMA raporu düzenletip amazona verdim. Tabii bu rapordan önce Amazon bu bilgiyi bana verdi yani rapor düzenleyip degisim yapacaklarinin bilgisini verdiler ben de buna gore hareket ettim. Olay 15 Ağustostosta basladi o gün RMA raporunu amazona Türkiye'ye ilettim ve tamam dediler üst departmana yolladik 10 is günü içerisinde yanit alacaksın dediler. Aradan gecen yaklasik bir ay sonunda ben kendim arayak aldigim bilgiyle süreçin yanlış yürütüldüğü musteri temsilcisinin yanlış konu açtığını ve departmana ilettiğini soyledi ve bunun sonrasinda benim basvuru yapmis oldugum tarihte değisim politakasinin yürürlükte oldugu ve su an bu politikanin yürürlükte olmadigini söylediler ve ben salak yerine konuldum. İlk bas tamam denilip sonrasinda müsteri temsilcisinin hatasi yüzünden laptop değişimi yapamiyorum 30-45 gündür bekletiliyorum ve sonunda aptal yerine konularak değişimin olmayacağını öğreniyorum dilersem fatura üzerinden iade alabilecekmisim 12 aralik 2022 de bu laptou satin aldim 14.299TL vererek şu an enflasyondaki fiyati 32000TL yapıyor.
Zaten daha öncesinde sikayet etmiştim süreç 6 ay sürüyor. Çok uzun ve yorucu.
Yok yanlış anladınız amazon.com.tr sorunu yaşadığım şirket. Amazon TR'yi Hollanda'ya ya da Amerika'ya şikayet etmek tarzinda yazmiştim.
@Bcansiz74 @UmutMelihAkyol @UmutMelihAkyol @fiu