Çözüldü Amazon.com.tr satıcısının sattığı ürün orijinal midir?

• Konuyu başlatan Herixa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 115
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, aldığım ürünü piyasadan biraz uygun bir fiyata aldım bu yüzden içime kurt düştü. Amazon.com.tr hem satıcı hem gönderici, bu ürünün orijinal olmama ihtimali var mı? İnternette farklı ürünlerden dolayı sorun yaşayanlar gördüm.

Amazon konusunda hiç şüpheniz olmasın, olurda aklınızdaki gibi birşey olursa kesinlikle arkasında duruyor adamlar , fiyat konusunda her zaman uygun.

Satıcı da gönderici de Amazon.com.tr ise orijinal olmamasına pek ihtimal vermiyorum. Muhtemelen indirimli fiyattan yakalamışsınızdır.
Amazon konusunda hiç şüpheniz olmasın, olurda aklınızdaki gibi birşey olursa kesinlikle arkasında duruyor adamlar , fiyat konusunda her zaman uygun.
Evet, güvenilirdir. Amazon indirimli fiyattan genelde sattığı için piyasadan daha ucuza geliyor. Orijinal olur sattıkları ürünler.
Merhaba teşekkür ederim, Marshall Major 5 aldım ürün ben aldıktan sonra satıcısı Amazon olan yerde 1-2 saat içinde stoğu bitirdi. Normalde bu sabah 5.8k gibi bir fiyata Mediamarktta gördüm gidip alacaktım Amazon ucuz olunca Amazon'dan aldım 4k'ya. Şimdi Mediamarktta fiyatı 4k'ya çekmiş bu yüzden içimden siparişi iptal edip Mediamarkttan almak geçti fakat emin olamadım ertesi gün teslimat ile yarın gelecek iptal etsem mi arada kaldım. Mediamarktın da işi belli olmuyor bazen, fiyatı aniden arttırabilirler.

Merhaba teşekkür ederim, Marshall Major 5 aldım ürün ben aldıktan sonra satıcısı Amazon olan yerde 1-2 saat içinde stoğu bitirdi. Normalde bu sabah 5.8k gibi bir fiyata MediaMarkt'ta gördüm gidip alacaktım Amazon ucuz olunca Amazon'dan aldım 4K'ya. Şimdi MediaMarkt'ta fiyatı 4K'ya çekmiş bu yüzden içimden siparişi iptal edip MediaMarkt'tan almak geçti fakat emin olamadım ertesi gün teslimat ile yarın gelecek iptal etsem mi arada kaldım. MediaMarkt'ın da işi belli olmuyor bazen, fiyatı aniden arttırabilirler.
Güvenilirdir hocam, içiniz rahat olsun. MediaMarkt'tan daha çok güveniyorum Amazona o kadar söyleyeyim.

Güvenilirdir hocam, içiniz rahat olsun. MediaMarkt'tan daha çok güveniyorum Amazona o kadar söyleyeyim.
Teşekkür ederim hocam. Sanırım aldığım ürünün Türkiye'de resmi tek distribütörü varmış onlarda her paketin üzerine kendi stickerlarını yapıştırıyorlar. Eğer bu stickeri göremem ve uygulama kulaklığı algılayamazsa Amazon ile iletişime geçerim. Normalde bu kadar işkillenmem, daha öncede alışverişim oldu fakat bir ürünü ilk defa piyasanın bu kadar altına aldım. Sağ olun sizlere de teşekkürler.

Teşekkür ederim hocam. Sanırım aldığım ürünün Türkiye'de resmi tek distribütörü varmış onlarda her paketin üzerine kendi stickerlarını yapıştırıyorlar. Eğer bu stickeri göremem ve uygulama kulaklığı algılayamazsa Amazon ile iletişime geçerim. Normalde bu kadar işkillenmem, daha öncede alışverişim oldu fakat bir ürünü ilk defa piyasanın bu kadar altına aldım. Sağ olun sizlere de teşekkürler.
Bir sıkıntı olursa zaten hemen ilgileniyorlar. Amazon desteğe yazınca sıkıntı olmuyor, garantili ürünler sonuçta.

Merhaba teşekkür ederim, Marshall major 5 aldım ürün ben aldıktan sonra satıcısı Amazon olan yerde 1-2 saat içinde stoğu bitirdi. Normalde bu sabah 5.8k gibi bir fiyata MediaMarkt'ta gördüm gidip alacaktım Amazon ucuz olunca Amazon'dan aldım 4K'ya. Şimdi MediaMarkt'ta fiyatı 4K'ya çekmiş bu yüzden içimden siparişi iptal edip MediaMarkt'tan almak geçti fakat emin olamadım ertesi gün teslimat ile yarın gelecek iptal etsem mi arada kaldım. MediaMarkt'ın da işi belli olmuyor bazen, fiyatı aniden arttırabilirler.
Teşekkür ederim hocam. Sanırım aldığım ürünün Türkiye'de resmi tek distribütörü varmış onlarda her paketin üzerine kendi stickerlarını yapıştırıyorlar. Eğer bu stickeri göremem ve uygulama kulaklığı algılayamazsa Amazon ile iletişime geçerim. Normalde bu kadar işkillenmem, daha önce de alışverişim oldu fakat bir ürünü ilk defa piyasanın bu kadar altına aldım. Sağ olun sizlere de teşekkürler.

Bence hiç riske girmeyin. MediaMarkt'ın bu konuda gerçekten de sağ solu belli olmuyor zaten. Pek takip ettiğim bir ürün değil. Fakat başta dediğim gibi Amazon'un çakma ürün göndereceğini de düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı