Amazon.com.tr telefonlara 6 taksit yapıyor

Anladığım kadarıyla sadece Xiaomi'nin modellerinde var. Hangi kritere göre böyle bir şey yapabiliyorlar anlamadım.
Büyük ihtimal sisteme telekomünikasyon - telefon ürünü değilde farklı kategoriden girilen ürünlerde sistem açığı gibi bir durum oluşuyor. Koskoca Amazon'un web sitesi geçtim Hepsiburada'yı, Trendyol'dan bile çok daha kötü durumda satıcı, ürün tipi, ürün çeşidi filtreleme konusunda. Bu nasıl dünya devi bir firma anlayamıyorum bu arayüz ile gerçekten.😠

Büyük ihtimal sisteme telekomünikasyon - telefon ürünü değil de farklı kategoriden girilen ürünlerde sistem açığı gibi bir durum oluşuyor. Koskoca Amazon'un web sitesi geçtim Hepsiburada'yı, Trendyol'dan bile çok daha kötü durumda satıcı, ürün tipi, ürün çeşidi filtreleme konusunda. Bu nasıl dünya devi bir firma anlayamıyorum bu arayüz ile gerçekten.😠

Iyimiş, bizim bakkal sigarayı bile artık sadece nakit para ile satıyor. Hiçbir banka kartını kabul etmiyor:)

Arayüz gerçekten kötü ve geliştirilmesi gerekiyor. Ancak telefonlara taksit yapabilme açığı hala devam ediyor. Denk gelirse kaçırmayın sıfır faizli 6 veya 9 taksit yapabilirsiniz. Geçen bana denk geldi. İki-üç gün sonra satışa kapandı hızlı olmak gerekiyor.

Arayüz gerçekten kötü ve geliştirilmesi gerekiyor. Ancak telefonlara taksit yapabilme açığı hala devam ediyor. Denk gelirse kaçırmayın sıfır faizli 6 veya 9 taksit yapabilirsiniz. Geçen bana denk geldi. İki-üç gün sonra satışa kapandı hızlı olmak gerekiyor.
Maaş için hesap açtığım Yapı Kredi sağolsun, bu ay düzenlediği 6 ay faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından faydalanarak Amazon'dan Galaxy A34 5G 128 GB aldım.😄

3-4 yıldır politikacılarımız sağolsun ciddi faiz farkı ödemeden taksit ile bir telefon alamıyordum. Hatta kredi - taksit raporlarım iyi olduğu halde 3 yıl önce önceki telefonum kırıldığında acil telefon ihtiyacım için Hepsiburada üzerinden kredi ile Xiaomi Redmi Note 9S'i de alamamış, bir telefon bayinden güzel bir faiz - vade farkı ödeyerek kart ile Realme 6i almak durumunda kalmıştım.

Teşekkürler Yapı Kredi ve Samsung😁 Artık yazılım, stabilite ve uzun vadede Samsung gibi destek sağlama vaadi vermemeleri nedeniyle Xiaomi, Oppo/Realme gibi Çin'li firmaları tercih etmek için pek bir neden yok. Donanım, fiyat/performans konusunda da Samsung'dan iyi değiller.

Realme 6i'nin tam şarjı 80-90 dakika civarlarında olduğu için aslında Honor, Xiaomi, Oppo gibi firmaların 60-70 watt ve üstü hızlı şarj ürünlerine daha çok yönelmek istiyordum, her ne kadar bu firmaların zaruri durumlarda 10-15 dakikada %50 sağlayamıyor olsa da Samsung'un 1 saatte tam şarj edebilmesi de 25 watt ile hoşuma gitti, yeterli geldi şuan için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı