Amazon.com.tr üzerinden yurt dışından ürün alınırsa gümrük ücreti çıkar mı?

BurakCCK

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar amazon.com.tr'den yurtdışı ürünü almayı düşünüyorum. Burada gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir diyor ama aldıktan sonra ekstra bir gümrük ücreti çıkıyor mu biliyor musunuz acaba?

1649263164060.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar amazon.com.tr'den yurt dışı ürünü almayı düşünüyorum. Burada gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir diyor ama aldıktan sonra ekstra bir gümrük ücreti çıkıyor mu biliyor musunuz acaba?

Eki Görüntüle 1351754

Gümrük vergisini oradan ödemiş oluyorsunuz direkt kapınıza normal kargo gibi geliyor.

Ödeme sırasında sizden alacak vergiyi. Ürün gümrüğe ulaştığında da tüm işlemleri onlar halledecek siz bir şer ödemeyeceksiniz başka.

Amazon Germany ürünlerinde gördüğünüz fiyatlarda vergi dahil içine ama böyle farklı satıcılarda ödeme noktasında vergiyi de ekler üstüne.

Arkadaşlar amazon.com.tr'den yurt dışı ürünü almayı düşünüyorum. Burada gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir diyor ama aldıktan sonra ekstra bir gümrük ücreti çıkıyor mu biliyor musunuz acaba?

Eki Görüntüle 1351754

Ödediğiniz ürünün fiyatın da gümrük vergisi vb. her şey dahil oluyor zaten.

Satın alırken sen ödüyorsun zaten. Onlar sadece senin adına işlemleri hallediyor. Ödemede son ekranda görürsün vergilerin eklenmiş halini.

Arkadaşlar amazon.com.tr'den yurtdışı ürünü almayı düşünüyorum. Burada gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir diyor ama aldıktan sonra ekstra bir gümrük ücreti çıkıyor mu biliyor musunuz acaba?

Eki Görüntüle 1351754

Fiyat uygunmuş bu arada. Soğutması nasıl bu modelin bilginiz var mı?

Ürününün soğutma ve O.C performansı çok iyi bu fiyata kaçmaz. Ama şunu anlamadım satıcısı amazon olmadığı için garanti durumu nasıl oluyor bunların?

Buna benzer bir soruyu da buraya ben sorayım yeri açılmışken. Hepsiburada sitesindeki yurt dışı ürünleri de aynı şekilde gümrük vergisi içinde mi ödemiş oluyoruz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı