Amazon.com.tr'de Amazon Germany'den Ürün Almak

İade konusunda sıkıntı çıkacağını sanmam. TR İçinde normal ürün iade eder gibi iade edersin muhtemelen. Amazon Müşteri memnuniyeti konusunda gördüğüm en iyi firmalardan biri. Yine de Amazon'u arayıp sormak en iyisi.

Ürünün linkini atın yine de bir bakalım. Kesin olsun.

Verdiğiniz bilgilere göre satıcı Amazon'un kendisi ama yine de emin olalım.
İade konusunda sıkıntı çıkacağını sanmam. TR İçinde normal ürün iade eder gibi iade edersin muhtemelen. Amazon Müşteri memnuniyeti konusunda gördüğüm en iyi firmalardan biri. Yine de Amazon'u arayıp sormak en iyisi.
Haklılık payı var müşteri hizmetlerine sorabilirim. Yine de alışveriş yapan varsa ilk elden duymak daha iyi olacaktır diye konu açtım.

Haklılık payı var müşteri hizmetlerine sorabilirim. Yine de alışveriş yapan varsa ilk elden duymak daha iyi olacaktır diye konu açtım.
Satıcı Amazon'un kendisi. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Amazon.de'den fiyatına bak. Bazen TR sitesinden daha uyguna gelebiliyor ürünler. Eğer öyleyse Almanya üzerinden al direkt.

Hocam mesajlardan takip ettiğim kadarıyla alışveriş yapmadınız değil mi? Bende benzer bir alışveriş yapmayı düşünüyorum Türkiye fiyatlarıyla arada çok fark var ama ikilemdeyim. Garanti vs. sıkıntı çıkar mı diye?

Ürün aşağıdaki ssd Türkiye'de en yakın fiyat 2k civarı

Seagate FireCuda 510 1 TB Performans Dahili Katı Hal Diski SSD, PCIe Gen3 x4, NVMe 1.3; Oyun Bilgisayarı, PC, Dizüstü Bilgisayar, Masaüstü Bilgisayar İçin (ZP1000GM30011): Amazon.com.tr

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı