Amazon.com.tr'nin Türkiye'de rakibi var mı?

clln

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iade konusunda yaptığım alışverişlerde sorunlar yaşamaya başlıyorum. Bilinen tüm sitelerin iade koşullarına baktım. Amazon dışında hiçbirisi koşulsuz bir şekilde iade almıyor.
Sizin bildiğiniz özellikle elektronik(monitör, bilgisayar vs.) İade hükümlerinde koşulsuz şartsız iade alınır ifadesi olan bir web sitesi var mıdır?
Tüm ürünleri Amazon'dan almak istiyorum ama ya arada dile gelen bir fark oluyor ya da o ürün Amazon'da olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon candır. Amazon hayattır. Amazon mükemmeldir. Amazon canımı yesin.
Yakında Amazon'a şiir yazacağım.
Katılıyorum ben nerdeyse bağış atacağım adamlara ama ürün çeşitliliği çok az, böyle başka siteler bilsek mesela elimizde bir veritabanı olsa fena olmaz. İstediğimiz ürünlere kolaylıkla sahip olabiliriz.

Katılıyorum ben nerdeyse bağış atacağım adamlara ama ürün çeşitliliği çok az, böyle başka siteler bilsek mesela elimizde bir veritabanı olsa fena olmaz. İstediğimiz ürünlere kolaylıkla sahip olabiliriz.
Siz haklısınız ancak gerçekten müşteri hizmetleri o kadar iyi ki. Prime ile ilgili bir sorunum oldu. Müşteri hizmetlerine chat ile bağlandığım an birisi geliyor ve sorunumu rahatlıkla çözüyor. Umarım çok daha fazla büyür.

hepsiburada bi aralar gerçekten iyiydi başıma gelen birkaç iade durumunda hiç pürüz yaşamadım ama son süreçlerde çok şikayete denk geliyorum. @Forse'nin dediklerine +1 veriyorum. TR'de şuan rakibi yok.
Hepsiburada için konuşmam gerekirse: Bende karttan parayı aldılar ortada ne fatura vardı ne de uygulama da gözüken bir sipariş vardı. Hatta bunlara ek olarak üyeliğim de pasif üyelik olmuştu. Bunlada sınırlı kalmadılar. Müşteri hizmetleri kalın ve sert bir ses tonuyla azarlayıcı bir şekilde konuştu. Uzun uğraşlar sonucu iş bankasının da devreye girmesiyle param hesabıma yatırıldı. Özür dileriz ve haklısınız dışında hiçbir şey yapmadılar. Sipariş kayıp olduğu için tekrar sipariş edin ama farklı bir üyelik kaydı oluşturarak dediler. Bende Amazon.com.tr ile ilkkez o gün tanıştım. 14 saatte tüm ürünleri sorunsuz bir şekilde teslim ettiler.

Türkiye de tanınan diğer tüm alışveriş sitelerini toplasan gene Amazon edeceğini zannetmiyorum. Amazonun kargosu bile kendi başına bir baş yapıt. Öğlen 12 de veriyorsun siparişi akşam 9 da elinde. Var mı böyle bir dünya? Kurucusu boşuna Dünya'nın en zengin kişilerinden biri değil sonuna kadar hak ediyor adam. Hani şey gibi kalıyor diğer alışveriş siteleri. Netflix vs Exxen :D Az ötede kumda oynayın abicim.

Türkiye de tanınan diğer tüm alışveriş sitelerini toplasan gene Amazon edeceğini zannetmiyorum. Amazonun kargosu bile kendi başına bir baş yapıt. Öğlen 12 de veriyorsun siparişi akşam 9 da elinde. Var mı böyle bir dünya? Kurucusu boşuna Dünya'nın en zengin kişilerinden biri değil sonuna kadar hak ediyor adam. Hani şey gibi kalıyor diğer alışveriş siteleri. Netflix vs Exxen :D Az ötede kumda oynayın abicim.
Netflix alışveriş sitesi mi ? 🤨

Technopat Haberler

Geri
Yukarı