Kesinlikle haklısınız o zaman şöyle söyleyeyim yıllar önce hb gerçekten güzeldi, sorun yaşasak bile ürettiği çözümler ile kendisine bağlıyordu müşteri hizmetleri çözüm odaklıydı ama son zamanlarda -benim gözümde- sokak satıcısından daha aşağıda bir durumda. Amazon'u bugün seviyorum ama bir alternatifinin olmasını da istiyorum bu başlığı bu yüzden açtım. İnternetten görmediğimiz ürünleri alıyoruz ve iade için strese girmeden kolayca iade edebilmeliyiz.
Amazon'u neden sevdiğimi de anlatayım. 900 liraya kulaklık aldım şarj girişinde sıkıntı vardı ve 1 ay içinde yolladım paramı iade ettiler, daha sonrasında ürünün fiyatı arttı alamıyacağım diye düşünürken müşteri hizmetleri al farkı yollarız dedi. Ürünü aldım ve 1 ay içinde yine iade edebiliyorum, arada ki farkıda verdiler. Sonra 1 ay geçti ne oldu biliyor musun? Durduk yere sebep yokken 2 ay daha iade hakkı verdiler. Yani bana aynı ürün için (ki bu ürün kulaklık hijyen ürünü sayılıyor başka bir mağazada kutuyu açın kullanmasanız bile iade edemezsiniz) 4 ay iade hakkı vermiş oldular.
Şimdi soruyorum size Türkiye'de 6502 var mı? Tüm satıcılar neden ana sayfalarına kutu açıldıysa iş bitmiştir yazıyor? Resmî olarak satış yapan kurumlar nasıl yasalara aykırı bilgileri böyle paylaşabiliyorlar? Türkiyeye yeni giriş yapan ve ağı kısıtlı olan Amazon bu politikayı uygulayabiliyor ama yıllardır olan Hepsiburada uygulamıyor…
Başlık açtım Amazon'un iade olarak alternatifi olan ya da -sözde- yardımcı olan bir site bile kimse yazamadı.
Amazon fanı değilim yarın bir gün müşteri odaklı şirket olmaktan çıkarsa daha iyi bir site olursa birinci önceliğim o site olur. Tüketici olarak parası olan biziz, patron olan biziz ama Türkiye'de öyle muamele ediliyoruz ki sanki patron onlar.