Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

Bu ürünleri sipariş vermek istiyorum. Bu şekilde sipariş verirsem bana gelene kadar kaç TL vergi kesilir ve 1110 TL'nin üzerine ne kadar ücret ödemem gerekir. Şimdiden teşekkürler.
Bu ürünler dediğin nedir? Kesilecek fiyatlar alışveriş sırasında gözükür o rehberde anlatıldı okuyup soru sorun.

Bu ürünler dediğin nedir? Kesilecek fiyatlar alışveriş sırasında gözükür o rehberde anlatıldı okuyup soru sorun.

Murat bey ürün bunlardan ibaret, İstanbul'a gönderecekler. Bu ürünleri buradan alırsam mı daha ucuza gelir yoksa oradan alırsam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

İşaretlediğim yere tıkla kargo ve gümrük kesintisini göreceksin.
Şuanlık vergiler dahil 559 dolar'a geliyor toplamına bakarsak. İçine kargo ve diğer ücret varsa onları da katarsak 600/700 dolara gelir. Ayrıca Anakart'ı eklememişsin anakart var heralde sende değil mi?

Türkiye'ye gelebilecek AM3+ soketli anakart yok o yüzden ekleyemedim. Bu arada güç kaynağı ile ilgili bir sıkıntı olur mu? Yurtdışı voltajı yüksek falan diyorlar? 700 dolar vermekte bu sisteme iyi bence sizce de öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…