Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

Amazon Prime 30 gunluk deneme uyeligini baslatin, ardindan iki tane 70$'i gecmeyen siparise bolun alacaklarınızı. Sonra Live Chat ile kargoyu sildirmeyi deneyin.

Amazon Prime 30 gunluk deneme uyeligini baslatin, ardindan iki tane 70$'i gecmeyen siparise bolun alacaklarınızı. Sonra Live Chat ile kargoyu sildirmeyi deneyin.
kargoyu nasıl sildirmeliyim yani ne dimwliyim onlara nasıl yapmalıyım 160$ ürünlere 220$ ödemek istemiyorum

Anladım, kafamda bir soru kalmadı artık. Sormamın nedeni Orange marka elektro gitar amfim vardı ve üzerindeki manuel geçişli voltaj değeriyle oynamıştım(ne olacağını bilmiyordum tabii). Sonuçta amfi bozuldu ama servisi hemen halletti. Bilgisayarda da aynı olay yaşanırsa tüm sistemi bozabileceği ihtimali için sorayım dedim. Teşekkür ederim yanıtınız için .

''Free shipping'' dediğimiz olay Türkiye için geçerli değildir. Neden? Çünkü: Aldığınız ürün yurt dışından geliyor ve yurt dışına gönderimlerde ücretsiz kargo gibi bir olay söz konusu değildir.

Siz Türkiye'de olduğunuz için oradan buraya ücretsiz kargo seçeneği maalesef kapalıdır. Türkiye'den alacağınız her üründe kargo ücretini ödemek zorundasınız. Ayrıca almak istediğiniz ürün $388 yani vergi ücretini de ödeyeceksiniz...

Ne sacmaliyorsun sen? Kac tane kargo sildirdim Free Shipping ucreti uzeri oldugu icin.

Amazon Deneme Prime uyeligini baslat, ilgili urunu siparisini gec ve Amazon Live Chat uzerinden Prime uyesi oldugunu belirt, kargo ucretinin alinmamasinin gerektiginu ama sepete eklendigini soyle. Ardindan siparis numarani onlar daha istemeden ver. Gelen elemanin icerideki rutbesine gore sansin degisiyor. Kimisi hemen yardimci oluyor, kimisi daha acemi oldugu icin ustlerini dahil ediyor isleme. Üstlerinde insiyatifine kalmis bir durum.

Şans ile oynuyorsun gelip bana ne saçmalıyorsun diyorsun?

Şans ile oynuyorsun gelip bana ne saçmalıyorsun diyorsun?
Sans ile oynamiyorum sistemin sana kimi atayacagina bagli dedim. Tecrubeli elemana gelirsen isini hemen bitirip cikarsin, denk gelemezsen ugrasirsin, canin sikilir pes edersin. Olay bundan ibaret.

Tabi okudugundan bir sey anlamadigin icin yapacak bir sey de yok.

Son düzenleme:
Sen bildiğini okumaya devam ettiğin sürece, benim sana ne anlattığımı veya kendinin ne yazdığını anlayamayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…