Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

@GamerTechnoSli, canlı desteğe gidip eğer uygun bir dille konuşursanız ve rica ederseniz, bunun yanında da bir sorunla karşılaşır ve buna çözüm aratırsanız zaten yetkili kargo ücretini siliyor ve sizin kartınıza iade yapılıyor. 3 adet paketimi o şekilde ücretsiz kargo ile Türkiye'ye sorunsuz bir biçimde getirttim.

konu eski biliyorum ama bugun amazondan bir satın alma denemesi yaptın bankar kartı ile. Kart boş zaten de ilerlerdim ve satın almaya tıkladım ve sonuç. Dedim noluyorsun bi dur kart boş. Hemen iptal ettim :D
amazon.png

Urunu aldigin icin sana bilgi mesaji gönderiyor Amazon. Dikkatli okursan aciklamayi eger urun kargoya verildiginde bilgilendirecegiz diyor. Eger karttan odemeyi cekemezse yine mail atiyor odeme yontemini degistirin diye.

Bugün Amazon sitesine girdiğimde 'gift card balance' yazısı vardı. Acaba ne anlama geliyor?

Eki Görüntüle 190733
Eger arkadasini davet edersen ve oda 100$'lil bir alisveris yaparsa sana 5 dolar kazandiriyor. Olay o.

Ben i7 skylake 6700k işlemciyi amazondan almak istiyorum. 333 dolar fiyatı var bunun içinde kargo+vergi dahil mi? Eğer dahil değilse TR den daha pahalıya geliyor.

https://www.amazon.com/Intel-Unlock...&ie=UTF8&qid=1474729552&sr=1-1&keywords=6700k
Intel oyle bir fiyat politikasi izliyor ki islemciyi ulken disindan alirsan her turlu kazik yemektesin. O yuzden TR'den almani siddetle tavsiye ediyorum.

Sıvı soğutma , güç kaynağı ve ramleri amzondan alsam sorun yaşar mıyım? Ordan alırsam 1300 lira tutuyor burdan alırsam 1700-1800 lira tutuyor en az

@Jack&Jones Corsair urunlerde Amazon vergi eklemiyor bazen. Saniyorum aradaki vergi muhabbetini Amazon ile Corsair ortaklasa hallediyor.

@Karatay Siparisleri ayri ayri vergiyi asmadan gecmeye dikkat edin. Veya vergiyi en cok asacak olan urunu ayrica siparis edin. En azindan vergiyi asmayan bir urun varsa sepetinizde onun icinde ek olarak fazladan vergi vermemis olursunuz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı