Amazonda şirketler ve direkt Amazon satış yapıyor diye biliyorum. Kişilerin satış yaptığı ve Gittigidiyor platformu olan Ebay'dır. Amazon hesabım olmadığı için de ürünün gönderim seçeneklerine bakamadım. Ancak Amazon'un Türkiyeye gönderimi var.
İletişim olarak şu var; Amazon.com Sign In
Amazonda şirketler ve direkt Amazon satış yapıyor diye biliyorum. Kişilerin satış yaptığı ve Gittigidiyor platformu olan Ebay'dır. Amazon hesabım olmadığı için de ürünün gönderim seçeneklerine bakamadım. Ancak Amazon'un Türkiyeye gönderimi var.
İletişim olarak şu var; Amazon.com Sign In
Bu verdiğin görselde Amazon.com'un kendi stoklarından gönderileceğini ve satılacağını belirtiyor. Yani ABD'nin ambargo yapmadığı tüm ülkelere ürün gidebiliyor.
Bunu ise yeşil ile yazılmış "In Stock." yazısının altındaki açıklamadan anlıyoruz.
Bu ürünü almayı planlıyorum acaba gift yapsam gümrüğe takılır mı? Gümrüğe takılırsa amazon ödüyor onu biliyorum. Fakat eğer gümrüğe takılmazsa, sizden aldığı deposit ücretini 2 ay içinde iade ediyor. O yüzden sordum gümrüğe takılır mı? @Murat5038@Recep Baltaş@SypeR
70 avroyu aştığı için gümrükte vergisi ödenir. Eğer vergiler dahil diğer ücretler ödenirse alabilirsin. Ancak boşa uğraşma buradakinden daha pahalıya gelir.
Amazon kullanmıyorum ancak Syper'in dediğine göre vergileri gerekirse ödüyormuş. Ancak diğer ücretleri ne yapıyor bilmiyorum. Maksimum ücreti aştığın için vergi dahil diğer ücretler ödenmesi gerekiyor.