Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

Gümrükte sorun yaşar mıyım beyler?

3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar.
ininal kart ile amazon sitesinden bir headset almaya çalıştım. 500 TL bakiyem vardı. kargo ve gümrük ücretleriyle beraber 495 TL tuttu. daha sonra adres değişikliği yapmam gerekti ve ürün gecikeceği için, ücretsiz olarak Priority shipping ile gönderebileceklerini söylediler. Ayrıca yanlış hesaplanan gümrük ücretini de düşüreceklerini söylediler ve yaptılar. Siparişimi iptal edip, verdikleri linkten yeni bir sipariş verdim. Bu sefer sipariş 410 TL tutuyor. ancak "payment revision needed" uyarısı alıyorum.
Amazonla yaptığım görüşmelere göre, 1 kuruş dahi çekim yapmamışlar. Ancak ininal kartımın bakiyesini görüntüleyince , paramın orada olmadığını görüyorum. Amazon, bankanın bu işlemi yapmak için henüz yetki vermediğini, arayıp yetki vermelerini rica etmemi istiyor. Günlerdir bu işle uğraşıyorum lütfen yardım eder misiniz? problem ne olabilir?
Adsızasd.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı