Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

Selamlar amazonda Logitech G710+ 80$ fiyat var ve Free Shipping yazıyor. Fakat ödeme ekranında şöyle bir ek ücret çıkıyor eğer hadi bunu da ödedim diyelim sonrasında ürün evime gelene kadar başka ücret karşıma çıkar mı?

N4Gld5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@SypeR Öncelikle konuyu hortlattığım için binlerce kez sizden özür diliyorum.
Ben ilk kez amazondan alışveriş yapacağım ve bütün konuyu baştan sona okudum. Yinede teyit etmek amacıyla bir soru soracağım. Asağıda linkini vereceğim ürünü çok seviyorum ve çok istiyorum bu ürün gümrükte kalır mı?

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00UFOYR2I/ref=pd_aw_sim_14_1?ie=UTF8&refRID=1W6SFY7EXADBA3VXA53W
Şimdi en ucuz olan 93 küsur dolar üzerinden alırsan önceden kutusu açılmış ürün gelecek. Bu sebeple 145.99$'dan satan ve Prime etiketi olan ürünü sepete ekleyin ve siparişi verin. Daha sonra Amazon Ticket üzerinden Fees ve 35 dolar üstü Prime etiketli ürünlerdeki kargo ücreti alınmama olayından bahsederek Shipment ücretlerinin düşülmesini iste. Fees %99 iptal edilecektir ve eğer Mily T. adlı abla dışında biri gelirse kargo ücretin de %99 iptal edilecektir. Ondan sonra kartın yeteri kadar para olduğundan emin ol ve siparişin eline ulaşmasını bekle. :)

Yapman gereken her şey bu kadar.

Şimdi en ucuz olan 93 küsur dolar üzerinden alırsan önceden kutusu açılmış ürün gelecek. Bu sebeple 145.99$'dan satan ve Prime etiketi olan ürünü sepete ekleyin ve siparişi verin. Daha sonra Amazon Ticket üzerinden Fees ve 35 dolar üstü Prime etiketli ürünlerdeki kargo ücreti alınmama olayından bahsederek Shipment ücretlerinin düşülmesini iste. Fees %99 iptal edilecektir ve eğer Mily T. adlı abla dışında biri gelirse kargo ücretin de %99 iptal edilecektir. Ondan sonra kartın yeteri kadar para olduğundan emin ol ve siparişin eline ulaşmasını bekle. :)

Yapman gereken her şey bu kadar.

Cevabınız için teşekkürler. Dolar düşünce hemen alacağım. :)

Bir sorum daha var gümrük sınırı kaç dolar?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı