Amazon.com'dan Rog Strix 1660S Alınır Mı?

Makaleler
1
Vergi Dahil 1900 TL'ye geliyor. Çift fanlı olan modeli.
20200110_210421.jpg

Sizce alınır mı? Garantide sıkıntı çıkar mı? Çıkmayacağını umuyorum. Amazon çok büyük bir şirket ama deneyimleyen biri var ise söylerse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon.com ve .de sitelerinden çok fazla alışveriş yaptım, garanti ve müşteri memnuniyeti bakımından hiç mağduriyet yaşamadım. Her zaman çok ilgili ve müşteri memnuniyetini ilk sırada tutuklarını gördüm. Ürünler 10 gün civarı bir sürede elinizde oluyor. Süre sıkıntınız yoksa ve garanti durumlarında uluslararası garanti yoksa bu ülkelere geri yollamak durumunda kalacağınızı bilerek alışveriş yapın. Amazon'un buralara gelmesi şans değil, Bezos dünyanın en zengin adamı. Müşteri memnuniyeti olmadan buralarda tutunamazsın.

Amazon.com ve .de sitelerinden çok fazla alışveriş yaptım, garanti ve müşteri memnuniyeti bakımından hiç mağduriyet yaşamadım. Her zaman çok ilgili ve müşteri memnuniyetini ilk sırada tutuklarını gördüm. Ürünler 10 gün civarı bir sürede elinizde oluyor. Süre sıkıntınız yoksa ve garanti durumlarında uluslararası garanti yoksa bu ülkelere geri yollamak durumunda kalacağınızı bilerek alışveriş yapın. Amazon'un buralara gelmesi şans değil, Bezos dünyanın en zengin adamı. Müşteri memnuniyeti olmadan buralarda tutunamazsın.
Hocam konuyla alakasız ama madem amazondan çok alışveriş yapmışsınız bende bu aralar laptop bakıyorum ama merak ettiğim birşey var amazondan ürün alırken yazan fiyatın üzerine birde vergi ödüyor muyuz

yani 999 dolarlık bir laptop için kapıya geldiğinde 5864,3298 lira mı ödüyoruz ? Daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım. Kusura bakmayınız.
Ne kusuru hocam 😀. Bana laptopun linkini verin, size kaç lira vergi ve kargo istediğini göstereyim. Toplam kaç lira vereceğinizi anlarsınız o zaman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı