Amazon.com'dan sistem toplama - Gümrük - Kargo - i9 RTX2080

Merhabalar bende aynı cihazı almayı düşünüyorum ama bir sıkıntıyla karşılaştınızmı acaba ya da aldınız mı?

Ya şefim harika açıklamalar yapmışsın. İnan bana o kadar çok Bilgi kirliliği var ki insanlar resmen Amazon vergi aldıktan sonra Türkiye gümrüğü tekrar vergi alabilir yada Amazon vergi aldıktan sonra Türkiye gümrüğü bunu bilir ve vergi alamazcılar olarak ikiye bölünmüşler. İlk defa kullanacağım Amazon’u senin kadar olmasada 1.400 $ alışveriş yapcam. Herşey için teşekkürler. Aslında şef bir şey sorabilir miyim kısa vaktin var mı?
Merhabalar bende aynı cihazı almayı düşünüyorum ama bir sıkıntıyla karşılaştınızmı acaba ya da aldınız mı?
Selam bende laptop alcam beraber bir yol izleyelim mi ? Ortak hareket eder en sağlıklı şekilde sorunsuz getirmeye çalışırız. Benim bulduğum cihazda 1.300 $

Sorunu sorarsan bilgim dahilinde ise yardimci olmaya calisirim.

Asus rog strix 3080 ekran kartı amazondan almak mı daha mantıklı tr den mi peki ?

Asus rog strix 3080 ekran kartı amazondan almak mı daha mantıklı tr den mi peki ?
Fiyat önemi burada açıkçası. Çok ufak meblağ için alınmaz. Benim aldığım vakit Aynı parayla i7 ve 2070 2060 falan bir sistem toplanıyordu. Aynı paraya i9 2080 topladım. Bu gibi durumlar değerlendirilmeli.

Size bir sorum var.

Ben bu üründen 2 tane almak istiyorum. Bir sıkıntı çıkar mı? Garanti bonus kullanılacak. Taksit oluyor mu?

Hocam cihazı aldım Türkiye’ye geldi ve tuhaf bir şekilde vergi ödememe rağmen bir vergi dans çıktı diyelim. Beni koruyacak bir yasa var mı? Yada ürünü Amazon’a bunu gerekçe gösterip iade edip tüm vergide dahil ödemelerimi geri alabilir miyim?

Böyle bir yasa yok fakat çıkmaz. Tek ödeyeceğin vergi gümrük vergisi zaten başka vergi yok yani ek vergi çıkacak imkan yok. Fakat Amazon sorduğumda ek bir ödeme olması durumunda biz yaptığımız vakit o ödemeyi,.o tutarı kendileri iade edeceklerini söylemişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…