Amazon Corsair H100i v2 İndirimde!

Makaleler
1
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Çizgi Film - Animasyon
Arkadaşlar uzun zamandır indirime girmesini beklediğim bir ürün, indirim olduğunda 99 dolar oluyordu. Yine de vergi ödemeden alınabiliyordu bu fiyata. 80 dolar fırsatını kaçırmamak gerek. USD üzerinden öderseniz 280 TL'ye geliyor. TL üzerinden öderseniz 297 TL yapıyor, Amazon'un döviz kuru bize göre daha pahalı.
Ülkemizde fiyatları 500-600 TL arası değişiyor. Üstelik bizde v2 yani yenilenmiş versiyonu yok, satışta olan ürünler GTX H100i modelleri. Corsair ürünü yenileyip H100i v2 olarak tekrar piyasaya sürdü. Sıvı soğutucu ihtiyacı olanlar bu fırsatı kaçırmasın, teklifin bitmesine 18 saat kaldı!

Çok teşekkürler, bilgilendirme için şimdi sipariş verdim. Tam bütçemi yazıp soğutucu tavsiyesi almak için Technopat Sosyal'e üye oldum ve bu fırsatla karşılaştım. Technopat Sosyal'e sonsuz saygılar :)

Arkadaşlar ben alıp almamak arasında kaldım da son olarak satın al dedim ama kredi kartımdan ödeme olmamış, ama Amazon fatura oluşturmuş. Bu sayfa ödeme yapınca mı geliyordu yoksa öncesinde mi?

Türkiye'ye gönderim olmadığı için mi almadı acaba? Ben kontrol etmeden direkt ödeme sayfasına geçtim.
upload_2016-8-19_9-30-56.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödemesini yapmışsınız, kargoya verileceği zaman para kartınızdan çekilir. Ürünün Türkiye'ye gönderimi var, sadece Corsair'in dağıtıcı şubesinin elindeki stok bittiğinde, RackGo diye bir firma satışı devam ettirdi. Onun TR gönderimi yoktu. Ürünü satın almışsınız kısacası, hayırlısı olsun diyelim. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı