Amazon.de EVGA ekran kartı alınır mı?

_efsane

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2017
Mesajlar
454
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar amazon.de üzerinden alınmış EVGA marka RTX3060 alınır mı acaba? Garantisi olduğunu söylüyor satan arkadaş Amazon ve EVGA tarafından bildiğim kadarı ile EVGA global garantisi var ama yurt içi bakmıyormuş yurt dışı ürününe o yüzden kargolamak gerekiyormuş oda masraflı oluyormuş bir sıkıntı olursa amazon.de ile mi irtibata geçmem gerekiyor bilgisi olan var mı?
 
E-Ticaret sitelerinden alınmış ve garantisi E-Ticaret sitesi tarafından devam eden ürünlerde üründe bir sorun olması durumunda ürünü alan kişinin firma ile iletişim kurması gerekmektedir. Olur da üründe bir sıkıntı olursa tüm süreci sizin ekran kartını satın aldığınız kişi yönetmesi gerekiyor. Bu kişiye daha sonra ulaşabilecekseniz ve size destek olacağının garantisini yazılı olarak veriyorsa alabilirsiniz. Yoksa çok uğraşırsınız.
 
E-ticaret sitelerinden alınmış ve garantisi e-ticaret sitesi tarafından devam eden ürünlerde üründe bir sorun olması durumunda ürünü alan kişinin firma ile iletişim kurması gerekmektedir. Olur da üründe bir sıkıntı olursa tüm süreci sizin ekran kartını satın aldığınız kişi yönetmesi gerekiyor. Bu kişiye daha sonra ulaşabilecekseniz ve size destek olacağının garantisini yazılı olarak veriyorsa alabilirsiniz. Yoksa çok uğraşırsınız.

Hocam Amazon ile iletişime geçip halledemez miyiz, Amazon hesabını alsam mail şifre değiştirsem etkili olur mu mesela satın alan kişinin.
 
Satın alan kişi neden sana amazon hesabını versin? :) Benim amazon hesabımda mesela bir sürü kişisel bilgim var neden sizinle paylaşayım ürün satarken gibi düşünün.

Ki amazondan ekran kartı alıp satan kişi bu işi birden fazla kez yapmıştır emin olun ve bu yüzden hesabını kiminle paylaşsın? Kendi ürünleri vardır yada garantisi devam eden vs.
 
Satın alan kişi neden sana Amazon hesabını versin? :) benim Amazon hesabımda mesela bir sürü kişisel bilgim var neden sizinle paylaşayım ürün satarken gibi düşünün.

Ki Amazon'dan ekran kartı alıp satan kişi bu işi birden fazla kez yapmıştır emin olun ve bu yüzden hesabını kiminle paylaşsın? Kendi ürünleri vardır ya da garantisi devam eden vs.

Doğru söylüyorsunuz Amazon hediye kodu vereceğim kendi hesabınıza aktaracaksınız diyor tüm işlemleri kendi hesabımdan yapabiliyormuşum yani garantilik durum olursa kendim yönetebilir miyim iade falan kendiniz halledebilirsiniz diyor.
Bir de böyle bir konu buldum EVGA'ya gönderirken ürünün kargo ücretini falan biz ödüyormuşuz gelirken onlar ödüyormuş ama bir de gümrükte genelde takılıyormuş vergisi tekrar ödeniyormuş bilginiz var mı acaba konu hakkında çok kararsız kaldım.
2 yıl Amazon garantisi varmış ayrıca Amazon direkt yardım eder mi bu kargo ücreti vesaire hakkında.
 
Arkadaşlar amazon.de üzerinden alınmış EVGA marka RTX3060 alınır mı acaba? Garantisi olduğunu söylüyor satan arkadaş Amazon ve EVGA tarafından bildiğim kadarı ile EVGA global garantisi var ama yurt içi bakmıyormuş yurt dışı ürününe o yüzden kargolamak gerekiyormuş oda masraflı oluyormuş bir sıkıntı olursa amazon.de ile mi irtibata geçmem gerekiyor bilgisi olan var mı?

EVGA en kaliteli ekran kartı markalarından biri ama garanti olayını bilemem.
 
Amazon hediye kodu vereceğim kendi hesabınıza aktaracaksınız
İlk defa böyle birşey duydum. Kendi satın aldığı ürünü nasıl hediye kodu ile size aktaracakmış.

Gümrük mevzuna gelirsek. Ürünü yollamadan önce bir belge var onu düzenlemeniz gerekiyor. Eğer o belgeyi düzenlerseniz dönüşte ürüne vergi çıkmaz. Fakat aynı kargo ile gitmesi ve gelmesi lazım diye biliyorum. Direkt ben deneyim yaşamadım bu konuda hep tam para iadesi aldım amazondan ürün bende kalacak şekilde o yüzden yorum yapamıyorum. Bu arada tam para iadesi yine kartı ilk satın alan kişinin bilgilerine yapılıyor bilginiz olsun.
 

Geri
Yukarı